Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

Deli
Družabni dogodki
Avtor: Klub Baza Klub Baza,

Dobrodelni koncert skupin: Mart in Sabalmoza

Organizator: KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO NEZNANI JUNAK


KUD Neznani junak vas vabi v soboto, 14.01.2017 na koncert skupin: Mart in Sabalmoza. Koncert bo v Klubu BAZA v Ajdovščini.

Vrata / Doors: 21.00 / 9 pm

TTBM: 22.00 / 10pm

 

V klubu BAZA smo pričeli z dobrodelnimi koncerti, pri katerih se glasbeniki oziroma klub odpovejo svojemu honorarju v dobrobit posameznikov iz naše okolice, ki potrebujejo pomoč. Prvi koncert bo v soboto 14.1. - Zbrana sredstva bodo namenjena sorojaku iz naše okolice.

https://www.facebook.com/events/225479944567526/

MART

Mart je glasbena skupina iz Vipavske doline, ki jo sestavljajo Nejc Franca na bobnih in tolkalih, Rok Velikonja na klavirju, Ram Cunta na kitari in Jani Peljhan na bas kitari.

Njihova glasba orisuje trenutke doživljanja, počutja in razmišljanja, ki so zajeti skozi improvizacijo med njihovimi vsakotedenskimi glasbenimi druženji.  Močna ritem sekcija je dobra podlaga za barvanje s kitarskimi in klavirskimi melodijami. Njihova glasba ni jazz in ni rock, tudi punk ne, je prosta improvizacija brez postavljenih meja.

Mart obstaja že od leta 2005. Leta 2008 so izdali prvenec Parallele ter istoimensko multimedijsko predstavo v sodelovanju z lokalnimi umetniki. Po nekajletni odsotnosti se sedaj vračajo na slovenske koncertne odre. V prihajajočem mesecu je pred njimi izdaja EP-ja Domestic Mart, ki so ga posneli v domači dnevni sobi ob prisotnosti družin in prijateljev.

 

Bandcamp: https://martmusic.bandcamp.com/releases

Wordpress: https://martmusic.wordpress.com/

FB: https://www.facebook.com/martmusicSLO/

Instagram: https://www.instagram.com/mart_band/

 

SABALMOZA

https://www.facebook.com/sabalmoza/?fref=ts

 

Zvrst: Pop Rock – Avtorsko

 

Člani

Rok Gulič bobni

Urban Hrovatin bass

Gregor Vidrih vokal in kitara

Grega Marc kitara

Mitja Sajovic tonski mojster

 

Glasbena skupina Sabalmoza deluje na rock sceni že preko 15 let. Lansko leto je izdala novo ploščo z naslovom Med včeraj in nikoli. Na albumu se najdejo hard rock skladbe kot je Skozi prste ali Sneg ter tudi balade z močnim sporočilom, kot je recimo September. Tisti, ki skupino že dalj časa poznajo opažajo, da se je v zadnjih letih zvok oziroma zven skupine pobarval nekoliko bolj pop. To je jasno čutiti v skladbi Plitvo morje, ki pa vseeno ohranja trden stik z rock temelji. Morda se obeta v kratkem nova plošča, ki bo nekoliko bolj pop obarvana. To boste lahko preverili na koncertu v Bazi 14. Januarja,...

 

KLUB BAZA

http://www.klub-baza.com

KLUB BAZA AJDOVŠČINA NA FB

https://www.facebook.com/klubbazaajdovscina/?fref=ts  

KUD NEZNANI JUNAK NA FB

https://www.facebook.com/KUD-Neznani-JUNAK-Ajdovščina-1548542232030267/?fref=ts

Oglejte si tudi