Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

Deli
Družabni dogodki
Avtor: Klub Baza Klub Baza,

Koncert: Ambra + Fish on mars (SLO)


KUD Neznani junak vas vabi v soboto, 20.5.2017 na koncert: Ambra + Fish on mars (SLO). Koncert bo v Klubu BAZA v Ajdovščini.

 

Vrata: ob 21. uri

https://www.facebook.com/events/193198451192825/

 

AMBRA

 

 Tišina je prekinjena, luči so prižgane.... Megleno ljubljansko podzemlje je izpljunilo trdo, glasno in vnetljivo snov pod imenom Ambra. Trojka, ki jo sestavljajo Andrej Blatnik (kitara), Žiga Kroflič (kitara) in Robi Rep (bobni), je po več kot desetletnem premoru od zadnjega skupnega ustvarjanja v prvi polovici leta 2015 našla skupni imenovalec v glasbenem izrazu, ki navdihe išče v alternativnih glasbenih žanrih tršega konca spektra. Ambra ob vsem tem ne zanemarja niti svoje progresivne zapuščine, ki jo po premišljenih odmerkih priliva na ogenj avtorskih komadov.

 

 V jeseni 2016 je Ambra izdala istoimenski prvenec, na katerem je moč najti pet avtorskih skladb, kmalu za tem pa je gostovala v živi izvedbi oddaje Afterparty na Radiu Študent.

 

 FB: https://www.facebook.com/ambraband

 SC: https://ambraband.bandcamp.com/

 YT: https://www.youtube.com/channel/UCrl3OKcxh-MeYXAXm16m69Q

 VI (RŠ Afterparty): https://vimeo.com/194176925

 

 FISH ON MARS

 

 Fish on Mars je sveža pridobitev na slovenski glasbeni sceni. Trio pod vplivom različnih zvrsti ustvarja glasbo, ki jo je težko uvrstiti v žanr; če pa jih že moramo popredalčkati, se pustijo enačiti s progresivo. Februarja 2017 so izdali prvenec, naslovljen My hungry ghosts. Na odru lahko pričakujemo raznolikost - od umirjenih, skorajda eteričnih kitarskih vložkov, do temačnosti in udarnosti basa ter hipnotičnih ritmov bobnov. Odlikuje jih širina glasbenih stilov, ki bo zadovoljila tudi ušesa s še tako prekaljenim okusom.

 

https://www.facebook.com/FISH-ON-MARS-197896907285147/

https://www.youtube.com/channel/UCvdtKnKbljre8dirpRk_APQ

 

 

KLUB BAZA

http://www.klub-baza.com

KLUB BAZA AJDOVŠČINA NA FB

https://www.facebook.com/klubbazaajdovscina/?fref=ts  

KUD NEZNANI JUNAK NA FB

https://www.facebook.com/KUD-Neznani-JUNAK-Ajdovščina-1548542232030267/?fref=ts

 

 

Oglejte si tudi