Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

Deli
Družabni dogodki
Avtor: Klub Baza Klub Baza,

Koncert skupine LILITH CAGE


KUD Neznani junak vas vabi v soboto 09.12.2017 na koncert Lilith Cage (SLO). Koncert bo v Klubu Baza v Ajdovščini.

 

KUD NEZNANI JUNAK NA FB

https://www.facebook.com/KUD-Neznani-JUNAK-Ajdov%C5%A1%C4%8Dina-1548542232030267/

 

 

Vrata: ob 21. uri
Koncert: po 22. uri

Lilith Cage : 
V času vse večje participacije žensk na polu kakovostne alternative se je četverec z imenom Lilith Cage, ki ga poleg Matjaža Pegama sicer člana Demolition Group, ki je po dolgih letih vnovič sedel za bobne, k delovanju zvabil kitarist punk zasedbe Kuga, Vili Domjan, glas in prav poseben avtorski pečat zasedbi pa je dala Lili Žigo. Rezultanta sinergije Posavja in Primorske je zasedba, ki izseva predrugačeni post punkerski new wave duh osemdesetih, iztisnjen iz stilsko dozorelega občutka za alternativne izhode v temačni alter ter zračni shoegaze. 
V celoti zazveni tako senzualnost mehkobe, ki prefinjeno prehaja v sfere močne, nepokorne, nevarne ženstvenosti, kot tleči revolt punka in new wave-a osemdesetih let. 
Atmosfera zasanjane poetike, temni podtoni grešnosti in demonične preproščine beata, meditativne kitare in basa, vezane skupaj z glasom močne ženske, ki kljubuje svetu mačistov, obeta dinamično rojstvo svojevrstne muzike, saj se je bend po slabem letu odločil spisati svoj prvenec, intenzivno medosebno kemijo pa prenesti na koncertne odre. Obeta se nam vroča, peklensko burna jesen, v kateri bo zvokov inteligentne alternative naivni liriki brezdušja navkljub več kot dovolj.https://www.facebook.com/lilith.cage/
https://soundcloud.com/lilith-cage

 

KUD NEZNANI JUNAK NA FB

https://www.facebook.com/KUD-Neznani-JUNAK-Ajdov%C5%A1%C4%8Dina-1548542232030267/

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!