Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

Deli
Družabni dogodki
Avtor: Klub Baza Klub Baza,

Koncert: THeWET (SLO) + Attic Mist (SLO)


KUD Neznani junak vas vabi v soboto 21.10.2017 na koncert: THeWET + Attic Mist. Koncert bo v Klubu Baza v Ajdovščini.

 

https://www.facebook.com/events/965965473542311

 

Vrata: ob 21. uri

Koncert: ob 22. uri

 

THeWET :
Škofjeloški sestav štirih prijateljev, družbeno kritičnih in hkrati sproščenih, svojevrstnih ter brezbrižnih osebkov – s temi besedami bi lahko opisali člane funk/rock skupine THeWET. 
Glasbeno znanje in kilometrino so si Marko, Matic, Martin in Vid, skupaj in vsak posebej, vrsto let nabirali že v nekaterih drugih glasbenih skupinah. Fantje preigravajo svojo različico funk, raggea, ska in hard rock glasbe, ampak se žanrsko sami nočejo omejevati, ker vedno radi poskušajo nove stvari in poslušalcu dajo nekaj novega in drugačnega. 
V prostoru za vaje so vrgli na kup dobre ideje, zanimive rime in raznolike kitarske rife ter ustvarili zanimiv avtorski izdelek, ki nas z glasbo popelje do Bostona, po Sloveniji pa vse do Brazilije in Nizozemske.
Zanimiv izlet v svet glasbe ponujajo tudi njihovi koncerti. Fantje vedo, kako poskrbeti za dobro razpoloženje in nepozabno zabavo z vselej pozitivno, humorno naravnanimi ritmi. 

ČLANI: 
Marko Štibelj - vokal
Matic Žagar - bass
Martin Doljak - bobni
Vid Vraničar - kitara

LINKI: 
https://www.facebook.com/pg/thewet9/about/?ref=page_internal
https://www.youtube.com/watch?v=wInIYCKTmP8&t=3s
https://www.youtube.com/watch?v=eV1GbzdCC2g&t=9s

ATTIC MIST: 
Attic Mist je petčlanska hard rock zasedba iz okolice Kranja, ki se v svojem repertoarju spogleduje tudi z blues glasbo. Zasedba obstaja od leta 2014, v tem času se je zamenjalo že kar nekaj članov. V trenutni zasedbi pa delujejo od pomladi 2016. 
Prodornen vokal ter čustveno nabita besedila so plod Timoteja Jermana. Nepogrešljivo šeststrunsko čarovnijo, ki sega od rjovečih riffov do bluzovsko obarvanih solo vložkov, izvajata Matevž Kovačič in Matija Veber. Za ritomigajoč groove pa poskrbita Zala Janežič na bobnih ter Amadei Šaršanski na bas kitari.
Mladeniči in mladenka v glasbi združujejo vplive starih dobrih rokovskih časov in jih mešajo z modernejšimi vetrovi. Najprej so se odločili, da bodo ideje predstavili na kratkominutažnem izdelku z naslovom Just A Taste. 
Čeprav boste tudi pri nas v Bazi slišali marsikatero rokovsko zvrst, bo prevladoval hard rock, zabeljen s polno žlico vihrave, navihane energije.

ČLANI: 
Timotej Jerman - besedila, vokal
Matevž Kovačič - kitara
Matija Veber - kitara
Zala Janežič - bobni
Amadei Šaršanski- bas 

LINKI: 
https://www.facebook.com/AtticMist/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=HEC3vadoeOM
https://www.youtube.com/watch?v=h4wMBRrcms4

 

KUD NEZNANI JUNAK NA FB

https://www.facebook.com/KUD-Neznani-JUNAK-Ajdovščina-1548542232030267/?fref=ts

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!