Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
SOB.
17°C
8°C

Teoretične vsebine in praktična učna delavnica na temo sušenja marelic.

##VIEWS##

Sušenje je eden najstarejših načinov konzerviranja sadja. Nekdaj so z njim podaljševali obstojnost plodov, zdaj v času hladilnic pa se je vloga sušenega sadja v naših jedilnikih spremenila: radi si ga privoščimo kot posladek ali kot sestavni del zdravih obrokov.

 

Če bi radi izvedeli več o sušenju tega priljubljenega sadja ste vabljeni v

  • Petek, 7. julija 2017 od 17.00 do 19.00 ure- Pogovor/učenje ob posušenih marelicah ter o pripravi in sušenju sadja, ki dozori v poletnih mesecih in v
  • Torek, 11. julij 2017 od 17. do 19.00 ure- Pogovor/učenje ob posušenih marelicah ter o pripravi in sušenju sadja, ki dozori v poletnih mesecih.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Obvezne prijave na spletni strani ali pa na telefonski številki 05/366 47 50 ali 041 437 785.



Oglejte si tudi