Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
8°C
NED.
20°C
11°C
Oceni objavo

Vabilo k sodelovanju pri dogodku INCASTRA – Dan Ajdovske industrije in podjetništva

V septembru 2018 napovedujemo drugo izvedbo dogodka INCASTRA – Dan Ajdovske industrije in podjetništva.

Uspeh dogodka se je izkazal kot dobra promocija podjetij in domačega gospodarstva. Pri prvi izvedbi smo k sodelovanju uspeli pritegniti veliko podjetij, pri katerih so vsi obiskovalci dobili poglobljene informacije o ajdovskih podjetjih. Letos si to številko želimo še povečati in prikazati še več uspešnih zgodb, saj se zavedamo, da je Ajdovščina, mesto industrije, podjetništva in mnogih priložnosti.

Dvodnevni dogodek bo potekal 21. in 22. septembra 2018. Prvi dan je namenjen šolajoči se mladini, drugi dan pa bo dogajanje bolj razgibano, družabno obarvano in namenjeno širši javnosti. Dogajanje bo potekalo na osrednjem prizorišču, ki bo na letališču v Ajdovščini.

K sodelovanju vabimo vsa ajdovska podjetja, društva in posameznike, ki bi želeli odpreti svoja vrata in predstaviti svojo zgodbo in dejavnost širši javnosti. Veseli bomo vašega sodelovanja, saj menimo da lahko na ta način razširimo in utrdimo dober glas o vaši gospodarski dejavnosti ter spodbudimo povezovanje različnih sektorjev.

Za več informacij o samem dogodku in oblikah sodelovanja smo vam na voljo na telefonskih številkah 05 366 47 50 ali 041 437 785 in elektronskem naslovu neja.fakin@lu-ajdovscina.si.

Za več informacij spremljate tudi spletno stran dogodka (www.incastra.si).



Oglejte si tudi