Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
15°C
6°C
Oceni objavo

Na osnovni šoli Danila Lokarja je rokomet doma

Letošnje šolsko leto, si bomo še kako dobro zapomnili, po uspehih naših rokometašev in rokometašic. Tekmovanje v rokometu poteka skozi celo šolsko leto. Učenci in učenke so se preko občinskih, področnih, četrtfinalnih, polfinalnih tekmovanj uvrstili v finale. Rasli so iz tekmovanja v tekmovanje.
Fantje so na finalnem turnirju nastopali v Sevnici. Njihovi nasprotniki so bili učenci iz Sevnice in Boštanja. Furlan Mark, Marc Marko, Rupnik Žan, Miletič Kristjan, Kevin Faganel, Mark Gomizelj, Brian Božič, Jure Kranjc, Benko Oto, Anže Pergar, Marko Medvešček, Timon Hreščak, Jure Petrič in Žan Kovač so osvojili bronasto odličje.

Finalni turnir za dekleta je 18. aprila gostila naša šola. Dekleta so imela bučno podporo svojih sošolcev iz tribun. Po enakovrednih tekmah, so naša dekleta pokazala veliko srčnosti in želje po uspehu. Premoč so morale priznati le učenkam iz osnovne šole iz Žalca. Nena Černigoj, Nina Kovšca, Pia Stibilj, Nika Troha, Ela Vunjak, Sandra Mahić, Plahuta Tina, Tinkara Rijavec, Tamara Rijavec, Adelisa Rušitoska, Štrancar Lejla, Kretič Zala in Brecelj Laura so postale republiške podprvakinje.

Čestitke Neni Černigoj, ki je bila najboljša strelka turnirja. Skupaj s Pio Stibilj, sta bili izbrani med sedem najboljših igralk turnirja. Čestitke in zahvala tudi g. Lapajne Aleksandru in g. Ani Žigon za pripravo ekip.

Dekleta in fantje, hvala vam za vse lepe trenutke, ki smo jih z vami doživeli ob igrišču!
Učitelji športa

Oglejte si tudi