Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Plesni klub EL1 na tekmovanju v Zagrebu

V nedeljo, 8. aprila, je v Zagrebu potekalo že tretje tradicionalno mednarodno plesno tekmovanje Kings of style, na katerem so sodelovali priznani slovenski plesni klubi ter plesne šole iz bivše Jugoslavije. Z najrazličnejšimi plesnimi točkami se je predstavilo kar 70 skupin. Med njimi tudi Plesni klub EL1, ki je nastopal v dveh kategorijah: pionirji in mladinci.

Obe tekmovalni skupini sta bili ustanovljeni v letošnjem šolskem letu, zato je še posebej pohvalno, da so se pod vodstvom trenerja Nika Kidriča tako pogumno odpravili na njihovo prvo večje plesno tekmovanje, s katerega so se vrnili navdušeni, polni energije, veseli in zadovoljni, da so s svojo razigranostjo in znanjem navdušili publiko, sodnike ter seveda starše, ki so njihovi najzvestejši navijači. 

Najmlajši tekmovalci EL1 plesna scena, kjer tekmujejo otroci od 2. do 5. razreda, so si v svoji kategoriji priplesali odlično 8. mesto. Mladinci pa so s svojim energičnim nastopom zasedli prav tako odlično 13. mesto.

Otroci so vsekakor navdušujoče opravili svojo prvo tekmovalno preizkušnjo. Zahvala pri tem pa gre predvsem trenerju Niku Kidriču, Lei Bajc, Eleni Mikuž in seveda staršem, da so verjeli vanje in jih spodbujali.

Pred njimi so novi plesni izzivi, nastopi in tekmovanja, zato Plesni klub EL1 na široko odpira vrata vsem plesnim navdušencem, ki si še želijo nadgraditi svoje plesno znanje in skupaj z njimi doživeti vznemirljivi plesno tekmovalni adrenalin.
T.V.

Oglejte si tudi