Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

V nesreči spoznaš prijatelja

Ob nesreči, ki je prizadela znanca in prijatelja Marka Petroviča, smo se skupina prijateljev iz Budanj odločili, da pripravimo dobrodelni koncert, s katerim bi delno ublažili nesrečo, ki je doletela družino Petrovič.

Vsi sodelujoči na koncertu so se honorarju odpovedali in z veseljem nastopili v tej dobrodelni akciji. Sam program je z izrednim posluhom vodil Blaž Čermelj, kateri je imel tudi občuten uvodni nagovor. V samem programu sta nastopila Ivan in Niko, ki sta predstavljala nekaj svojih pesmi. Poudarek koncertu so s svojimi zvonkimi glasovi popestrile pevke vokalne skupine Grlice in moška vokalna skupina Šumljak. Ob zaključku je z zvoki svojih inštrumentov samo dogajanje popestrila še skupina Kimel.

Zelo zanimiv program pa nam žal ni uspel po naših željah, saj je prav v tem času divjalo slabo vreme (hud mraz in močna burja ).

Ker sam koncert ni v celoti dosegel svojega namena, vabimo vse ljudi dobrega srca, da preko RK Ajdovščina sami prispevajo majhno pomoč družini. Prostovoljne prispevke je mogoče nakazati na:

 

Rdeči križ Slovenije - Območno združenje Ajdovščina, Tovarniška 3 g, Ajdovščina 
Namen: Humanitarni prispevek - Srce za Marka
TRR: SI 56 0475 1000 3446 218
BIC banke: KBMASI2X
Koda namena: CHAR
Račun je odprt pri Nova KBM, pri nakazilu ni stroška provizije. 
I. K. 

Oglejte si tudi