Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

Deli
Avtor: Irena Žgavc,

V nesreči spoznaš prijatelja

Ob nesreči, ki je prizadela znanca in prijatelja Marka Petroviča, smo se skupina prijateljev iz Budanj odločili, da pripravimo dobrodelni koncert, s katerim bi delno ublažili nesrečo, ki je doletela družino Petrovič.

Vsi sodelujoči na koncertu so se honorarju odpovedali in z veseljem nastopili v tej dobrodelni akciji. Sam program je z izrednim posluhom vodil Blaž Čermelj, kateri je imel tudi občuten uvodni nagovor. V samem programu sta nastopila Ivan in Niko, ki sta predstavljala nekaj svojih pesmi. Poudarek koncertu so s svojimi zvonkimi glasovi popestrile pevke vokalne skupine Grlice in moška vokalna skupina Šumljak. Ob zaključku je z zvoki svojih inštrumentov samo dogajanje popestrila še skupina Kimel.

Zelo zanimiv program pa nam žal ni uspel po naših željah, saj je prav v tem času divjalo slabo vreme (hud mraz in močna burja ).

Ker sam koncert ni v celoti dosegel svojega namena, vabimo vse ljudi dobrega srca, da preko RK Ajdovščina sami prispevajo majhno pomoč družini. Prostovoljne prispevke je mogoče nakazati na:

 

Rdeči križ Slovenije - Območno združenje Ajdovščina, Tovarniška 3 g, Ajdovščina 
Namen: Humanitarni prispevek - Srce za Marka
TRR: SI 56 0475 1000 3446 218
BIC banke: KBMASI2X
Koda namena: CHAR
Račun je odprt pri Nova KBM, pri nakazilu ni stroška provizije. 
I. K. 

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!