Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
6°C
PET.
16°C
5°C
Oceni objavo

Vipavska dolina na sejmu Natour Alpe-Adria v Ljubljani

Med 31. januarjem in 3. februarjem 2018 bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal največji slovenski turistični sejem Natour Alpe-Adria, ki bo obiskovalce seznanjal z možnostmi aktivnega preživljanja prostega časa v zeleni Sloveniji in drugod. Sestavni del turistične ponudbe sejma bo predstavitev lokalnih društev, preko katerih bo mogoče spoznati pisano kulturno in etnološko izročilo slovenskih pokrajin.

Tudi Vipavska dolina se bo v hali C predstavila skozi nekatera društva, ki delujejo v dolini. Na posebni sejemski konstrukciji, skladni s podobo turistične znamke Vipavska dolina, se bodo poleg društev zvrstili številni ponudniki iz Vipavske doline. Obiskovalci bodo lahko preizkusili okusne dobrote iz naše doline, se navdušili nad kakovostnimi izdelki domače obrti, spoznali zgodbo o Zdravljici, se seznanili z našimi tradicionalnimi prireditvami ter se preizkusili v igrah s posebnimi očali, ki simulirajo različne napake na vidu.

Vipavska dolina pa se je kot nosilka srebrnega znaka Slovenia Green odzvala povabilu konzorcija SG in se bo predstavila tudi v sklopu Zelene vasi – osrednje predstavitve Slovenske turistične organizacije na sejmu. Tam bo v petek in soboto predstavljen najnovejši 'zeleni produkt' iz Vipavske doline – Bigbuddy bike, električni poganjalec za odrasle.

Obiščite nas na sejmu Natour Alpe-Adria v Ljubljani se prepričajte, zakaj je pri nas "Vse drugače. Vse leto." Dobrodošli!

TIC Ajdovščina

Oglejte si tudi