Logo MojaObčina.si

Bled

Deli
Ostalo
Avtor: Turizem Bled,

Predavanje Društva za varstvo okolja Bled


Društvo za varstvo okolja Bled vabi na predavanje z multivizijo. Tomo in Bojana Križnar bosta predstavila trud zadnjih let za ohranitev domorodnih in staroselskih kultur. Dogodek bo v blejski knjižnici v četrtek, 30.11.2017 ob 18 uri. 

"Vsemu materialnemu napredku navkljub človeštvo na Zemlji duhovno, srčno in moralno propada. Vsem svarilom opazovalcev v takoimenovanem civiliziranem delu planeta se industrializirane množice še naprej vse hitrejo razčlovečujejo nazaj v zveri oziroma naprej v robote. Oboji pospešeno iztrebljamo poslednje aborigine – »originalne ljudi«, naše skupne prednike, ki se najteže branijo v tako imenovanem nerazvitem delu sveta.

Z ženo Bojano in prijatelji s pomočjo medijev opozarjamo na boj za golo preživetje najbolj nedolžnih korenin in semen v naši skupni zibelki v Afriki. Hkrati vse še občutljive soljudi poskušamo pritegniti k sodelovanju za razglasitev nekakšnih nadnacionalnih naravnih in kulturnih parkov, ki bi lahko zaščitili sicer na iztrebitev obsojene – tam, kjer se za nadzor naravnih virov na hrbtih domačih sužnjev najbolj vojskujejo globalni gospodarji. V ta namen uporabljamo zadnjo tehnologijo, ki po naših izkušnjah lahko ne samo ubija ampak tudi zares služi naši vrsti Življenja …

Ob multiviziji vam bova z Bojano poročala vse kar vas zanima. Lepo vabljeni." Tomo Križnar

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!