Logo MojaObčina.si

Bled

Kultura
Avtor: Glasbeni Center Do Re Mi,

Predstava Fantom iz opere

Vabljeni na predstavo Fantom iz opere v klavirski izvedbi, ki bo v nedeljo, 21. maja 2017, ob 19. uri  v Baročni dvorani v Radovljici.

Glasbo iz znanega angleškega muzikala, skladatelja A. L. Webbra, in nekoliko manj znano literarno delo francoskega pisatelja G. Lerouxa, FANTOM IZ OPERE smo v Kulturnem društvu DO RE MI povezali v novo, edinstveno umetniško in čustveno-duhovno doživetje.

Skladbe na dveh klavirjih izvajajo učenci z motnjo avtističnega spektra, gledališki del pa o interpretira igralec.

Člani skupine Čudoviti um, ki deluje pod okriljem Kulturnega društva DO RE MI s predstavo že več kot leto dni nastopajo po Sloveniji, kot tudi v tujini. Za njimi je že preko dvajset ponovitev, predzadnjo nedeljo pa se predstava ponovno vrača v Radovljico. 

Kulturno društvo DO RE MI, skupina Čudoviti um, njen član Nal Frankovič in mentorica Nuša Piber so, vsak v svoji skupini, prejeli nominacijo za INAP AWARDS (International Naturally Autistic People AWARDS), podelitev katerih bo oktobra v Vancouvru, Kanadi.

V kolikor si predstave še niste ogledali, vam ogled priporočamo. Vljudno vabljeni tudi vsi, ki bi si predstavo radi ponovno ogledali.
Vstop prost!

Oglejte si tudi