Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Na mreženju SPOT svetovanje Gorenjska tudi podjetnica leta

Dogodek »500podjetnic« je bila idealna priložnost za izmenjavo dobrih praks, mnenj in medsebojno spoznavanje. Zato smo v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska (RAGOR) in SPOT svetovanje Savinjska (OOZ Celje) organizirali skupno mreženje podjetnic in se udeležili dogodka, ki je bil 4.aprila v Grand Hotelu Union v Ljubljani.

 

Iz gorenjske regije so se dogodka udeležile Ema Pogačar, Elizabeta Kejžar, Jožica Šmit, Armina Džafić, Slavka Zupan, Irena Tripić, Maja Rostohar, Marija Nemec, Marija Žvan, Alenka Dovžan, Patricija Levstek, Monika Klinar, Ana Hering, Tanja Antonič Svetina, Simona Štravs, Dominika Tepina Jeršin,  ter dve organizatorki in svetovalki iz Razvojne agencije Zgornje Gorenjske Eldina Čosatović  ter Hermina Biščević. Utrjene poslovne povezave smo na mreženju okrepile še s podjetnicami iz Savinjske regije.

 

V dvorani z mednarodno obarvanimi temami o poslu brez meja, o podjetništvu in uspešnih idejah, ki se ne ustavijo ob prvi prepreki in uspehu, so med drugimi spregovorile tudi znane uspešne podjetnice, strokovnjakinje in borke za žensko podjetništvo Madi Sharma, Sanja Popović Pantić, Adisa Tufo in Marta Turk.

 

Na dogodku so razglasili tudi najuspešnejšo podjetnico. S častnim priznanjem »Podjetnica leta 2018« se je na Gorenjsko vrnila Ema Pogačar iz podjetja Conditus, d.o.o. -  bolj znano po slastnih kremnih rezinah.

 

Eldina Čosatović,  Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

 

 

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Oglejte si tudi