Logo MojaObčina.si

Bled

Deli
Blejske novice
Avtor: Romana Purkart,

Pripombe na strateški dokument blejskega turizma

Bled - 11. januarja je Turizem Bled v javno razpravo poslal osrednji razvojni dokument blejskega turizma. V mesecu dni, kolikor je bil dokument v javni obravnavi, so na Turizmu Bled prejeli za več kot 80 strani pripomb in predlogov, ki so jih dala različna društva, turistično gospodarstvo, posamezniki, izobraževalne institucije in ostali.

V slikovni prilogi so temeljne pripombe zbrane v tabelah, glede na to, da se nekatere pripombe med seboj izključujejo pa lahko sklepamo, da so pogledi in interesi na in v blejskem turizmu različni.

Pripravljalec strategija dr. Andrej Pompe in Turizem Bled bosta potem, ko bodo pripombe vključene v strategijo, pripravil ponovno predstavitev dokončnega dokumenta, ki bo potem romal še na občinski svet.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.

Marjan Kalan 22. 02. 2018

80 strani predlogov na idejno dober projekt je zanesljivo dober podatek! Poziv k sodelovanju krajanov je bil slišan. Ne, da predlog ne bi bil dober; očitno je vizija ljudi širša, kot jo lahko zaobjame relativno majhen krog snovalcev. Vzpodbudno! Strateško vprašanje pa je, kako bodo predlogi slišani in upoštevani.