Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Čebeli še en mandat

V občini Borovnica je med štirimi županskimi kandidati največ glasov prejel Bojan Čebela, 50,11%. Njemu najbližji je bil Matjaž Ocepek z 21,53%, sledila sta Igor Trček (20,58%) in Marko Kupljen (7,79%). Volilna udeležba je bila 54,76% oziroma na volišče je prišlo 1960 volivcev in volivk. 

V občinski svet so izvoljeni: Tine Palčič in Ciril Menart iz SDS,  Marko Žitko, Nina Scortegagna Kavčnik in Andrej Erčulj iz Gibanja dobre volje, Andrej Čampa in Peter Svete iz NSi, Peter Črnilogar, Aljoša Žerjav, Jože Korošec in Aljoša Hribar iz Liste za našo Borovnico, Matjaž Ocepek in Janko Smole iz SD. (gt)



ZAHVALA

Spoštovane občanke in občani!
Hvala vsem, ki ste se udeležili nedavnih volitev in s tem izkazali, da vam je mar za to, kdo vodi občino. Seveda sem najbolj vesel podpore tistih, ki so volili zame in za Gibanje dobre volje. Veseli me tudi, da je bila podpora najmočnejša v mojem bivalnem okolju, kjer me ne poznajo le kot župana, temveč tudi kot soseda. 
Trudil se bom upravičiti vaše zaupanje in skupaj s sodelavci bom še naprej deloval za celovit in enakomeren razvoj občine. Možnosti za napredek je na vseh področjih še veliko in vesel bom vsakega dobronamernega in pretehtanega opozorila ali nasveta, kako stvari izboljšati ali preprečiti, da gre kaj narobe. Tudi od tistih, ki me tokrat niste podprli, in tistih, ki se volitev niste udeležili.
Veselim se tudi sodelovanja z novim občinskim svetom v dobro vseh nas!

Bojan Čebela

Oglejte si tudi