Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

"DUCAT PODOB SVITNJAKA"

Učenci Turističnega krožka OŠ Bovec pripravljajo projektno nalogo za potrebe 32. festivala »Turizmu pomaga lastna glava« z naslovom »Kultura in turizem«.  Rezultat projektne naloge bo dobrodelna prodajna razstava fotografij »Ducat podob Svitnjaka« Jelice Kašca, ki bo odprta 17. 3. 2018, ob 19.00, v Kulturnem domu Bovec.

Izkupiček bo prispevek k projektu izdelave spomenika umrlim civilistom v 1. svetovni vojni.

Dobrodelna prodajna razstava bo vsebovala 12 fotografij, natisnjenih  na  kapa plošče, v dimenzijah A2 formata (594 x 420mm), ki jih želijo podariti v zameno za donatorski prispevek, katerega izhodiščna donacija je 100€ na fotografijo. Vsa zbrana sredstva bodo namenili za izdelavo spomenika, ki bo postavljen letos.

K sodelovanju oziroma izboru in nakupu ene ali več fotografij vabijo vsa podjetja in posameznike, fotografije pa so primerne tako kot poslovno darilo kot tudi lastno uporabo.

»K izboru in nakupu pristopate s klikom na www.td-bovec.si/Svitnjak, kjer izberete svojo fotografijo, nakup pa bodo uredili v roku 48 ur. Fotografije bodo na spletu  dostopne do oddaje vseh fotografij. Ko bo fotografija oddana, ne bo več vidna na spletu. Fotografijo bomo na vaš naslov dostavili po prireditvi do 30. 3. 2018 in vaše ime objavili na donatorskem seznamu na prireditvi,« so zapisali v sporočilu Turističnega krožka OŠ Bovec.

V sklopu projekta bodo izdelali še svojevrstno publikacijo »Večni koledar Ducat podob Svitnjaka«, katerega izkupiček gre za isti namen.  Vaš interes oziroma število izvodov po ceni 15€ za koledar sporočite na njihov naslov, ki je, tako kot fotografije,  na voljo na njihovi spletni strani.

Oglejte si tudi