Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
SOB.
17°C
8°C
Oceni objavo

PRISTAVA LEPENA PRODANA

Na slikoviti planoti nad dolino reke Soče leži Pristava Lepena, idilična vasica, zgrajena v starem trentarskem slogu. Zaradi edinstvene lokacije lahko tam uživate v spokojnosti narave, v bogatem izboru športnih aktivnosti ali spoznavanju naravne in kulturne dediščine.

Tako je zapisano na spletni strani Pristava Lepena - in menda so prav te vrednote pripeljale v dolino Lepene novega lastnika. Za začetek je pripravil poznopopoldansko spoznavno druženje, na katero je povabil prijatelje in predstavnike lokalnih oblasti. Tako sta se z novim lastnikom, ki sicer prihaja iz Rusije, v Sloveniji pa je že več let prisoten v obmorskih krajih, seznanila tudi župan Občine Bovec Valter Mlekuž in poslanec v DZRS Danijel Krivec, ki zadovoljna ugotavljata, da je Bovško za investitorje očitno vse bolj privlačno. Tudi novi lastnik Pristave Lepena vidi v novi pridobitvi možnost celoletnega turizma, zelo pa se mu zdi pomembno sodelovanje z lokalnimi oblastmi in institucijami, saj se želi aktivno vključiti v celostno ponudbo Bovškega in seveda tudi celotne doline Soče.

Prvo snidenje je tako potekalo v sproščenem in zelo prijetnem vzdušju, na uradno odprtje pa bodo povabili takrat, ko bodo pridobili ustrezen kader in pripravili vse potrebno za nemoteno poslovanje. Želijo si, da bi lahko vsaj delno odprli že sredi decembra.

Zapisal in foto: MILAN ŠTULC

Oglejte si tudi