Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

IZJEMNA SNEŽNA VESELICA NA SMUČIŠČU KANIN

Sončni Kanin, Občina Bovec in Turizem Dolina Soče so v soboto organizirali odličen zimski dogodek pod Prestreljenikom, ker pogumne spremlja tudi sreča, pa je bilo smučišče in prizorišče obsijano z visokogorskim soncem.
V Sončnem Kaninu so se zopet zelo potrudili in ob Bum baru pripravili pravo koncertno sceno, na priročnem odru pa je najprej zaigral domači narodnozabavni ansambel Kolovrat Kamno. Medtem ko so kamermani Golice TV pridno snemali dogajanje na smučišču, so domače viže na prizorišče ob Bum baru privabile številne veselja željne obiskovalce. Dogajanje je še dodatno popestrila TV voditeljica LJUBICA ŠPUREJ JAZBINŠEK, ki je za posamezne veščine in pravilne odgovore na nekatera s smučiščem Kanin povezana vprašanja podarila tudi nagrade. Seveda pa je stopila tudi na oder in zapela z ansamblom Zaka pa ne.

 

Nekateri so se tudi zavrteli in na snežnem plesišču, kjer so občutki še posebej zanimivi, uživali v sončku, pogledu na Triglav na eni in na Jadransko morje na drugi strani. Po jutranji »nebeški smuki«, kot se je sam izrazil, po odlično pripravljenih progah, se je Snežni veselici pridružil tudi župan Občine Bovec Valter Mlekuž. Seveda mu ni bilo treba dolgo čakati na prvo povabilo na ples, ki ga je seveda z veseljem tudi sprejel.

 

»Ljubljanski župan Jankovič pravi, da je Ljubljana najlepše mesto na svetu, vendar ga moram demantirati. Najlepše mesto je seveda Bovec, najlepše smučišče pa Kanin. Poglejte naokoli, poglejte, kakšni razgledi! Na najvišjem smučišču v Sloveniji, na našem Kaninu je danes nepopisno lepo in ni nam žal, da nismo podlegli slabim vremenskim napovedim in smo se skupaj z vodstvom Sončnega Kanina odločili za izvedbo Snežne veselice s TV Golico. Smučarjem želimo dati nekaj več. Ob smuki jim  želimo dati tudi nekaj glasbene zabave, hkrati pa to lepoto in veselje nas vseh ponesti tudi v celoten slovenski prostor. Zato smo se pred zimskimi počitnicami odločili za snemanje oddaje Snežna veselica na smučišču Kanin, ki bo predvajana na GOLICA TV,« je navdušen nad dogajanjem in samim obiskom smučišča povedal župan Občine Bovec Valter Mlekuž.

 

Na smučišču Kanin je bilo skoraj 500 smučarjev, nekaj jih je samo zaradi Snežne veselice iz doline prišlo tudi brez smuči, snežna plaža ob Bum baru pa je bila polno zasedena. Lahko rečemo, da je dogodek do popolnosti uspel, že zdaj pa vabimo vse, da spremljate tudi to spletno stran, saj bomo kmalu objavili datum predvajanja reportaže s smučišča Kanin in s Snežne veselice na GOLICI TV.

Oglejte si tudi