Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
6°C
NED.
21°C
9°C
Oceni objavo

3 MEDNARODNI TURNIR V JUDU BRASLOVČE OPEN 2018

V soboto, 2.6.2018 je v športni dvorani Braslovče potekal sedaj že tradicionalni turnir v judu za otroke letnikov 2003-2012. Turnirja se je udeležilo približno 200 otrok, ki so prihajali iz Črne gore, Bosne in Hercegovine ter Slovenije.

 

Turnir je otvoril braslovški župan g. Branimir Strojanšek, ki jim je ob pričetku zaželel veliko športnih uspehov, izrazil pa je tudi zadovoljstvo, saj glede na uspehe, ki jih dosegajo tekmovalci iz Judo kluba Braslovče in iz Judo kluba Shido, Braslovče postajajo znane ne samo po odbojki, ampak tudi po ostalih športih.

 

Dogajanje je popestril Adrian Gomboc, aktualni evropski prvak, ki si je kljub svoji zasedenosti vzel čas, ter prišel pozdraviti mlade tekmovalce, ki so se po končanih borbah z njim z veseljem tudi na kratko pogovorili in naredili priložnostno fotografijo.

Tekmovalci kluba so dosegli vrsto dobrih uvrstitev in v močni konkurenci zasedli skupinsko 2. mesto. Prvo mesto so dosegli tekmovalci Judo šole Maribor, tretji pa so bili tekmovalci JK Drava Ptuj.

 

Omeniti je še treba, da bodo odslej vadbe mladih borcev potekale v telovadnici, ki sta jo kluba z izdatno pomočjo sponzorjev uspela urediti v Orli vasi, pri bazenu Pingo. Otvoritev bo 8.6.2018 ob 18.00 uri, o terminih vadb pa bo obveščeno po socialnih medijih.

 

Ker je Judo klub Shido sodeloval v akciji podjetja DM »Rastemo s športom«, se bodo brezplačne urice športa, ki jih podpira omenjeno podjetje, odvijale vsak četrtek ob 17.30 v športnem centru v Orli Vasi.

Oglejte si tudi