Logo MojaObčina.si

Brezovica

Deli
Družabni dogodki
Avtor: ,

Gongi v naravi – Sv.Ana Preserje


Narava,kratek sprehod (15minut od parkirišča do lokacije), petje ptic, lep razgled, zvok gonga in drugih instrumentov.
Vse to lahko doživite, če se mi pridružite v torek 27.6. ob 19h. Skupaj bomo pričakali sončni zahod, malce poklepetali in se nasmejali. S hvaležnostjo bomo občudovali prečudovit razgled, ki nam ga ponuja narava.

Z vami bom:

Roman Gostiša coach & gong mojster

S seboj prinesite:
podlogo , spalko, lahko tudi kak zložljiv stol. Nekaj, da vam bo udobno.

Dne: torek 27.06.2017 od 19h do 20h30

Lokacija: Sv. Ana 1352 Preserje

DOGODEK BO OB VSAKEM VREMENU.  Vsi prijavljeni na dogodek dobite naknadno obvestilo o lokaciji dogodka v primeru slabega vremena.

Prijave so obvezne na:
e-mail: roman.gostisa@gmail.com ali 041 260 116

Izmenjava energij: prostovoljni prispevek

Dostop do izhodišča:
Z avtoceste Ljubljana – Koper se usmerimo na izvoz Brezovica, nato pa z vožnjo nadaljujemo v smeri Podpeči. V Podpeči, od koder se nam priključita še cesti iz Črne vasi in Iga, nadaljujemo desno v smeri Krima, Rakitne in Borovnice. Cesti proti Borovnici sledimo še kratek čas, nato pa nas oznake za Rakitno usmerijo levo navzgor na nekoliko ožjo ter predvsem strmo cesto, kateri nato sledimo do manjšega prevala. Na omenjenem prevalu zavijemo levo pred tablo Preserje ter po 100 m parkiramo na označenem parkirišču.

Opis poti:
S parkirišča se usmerimo na široko in markirano pot v smeri Svete Ane. Pot se sprva zložno, nato pa zmerno vzpenja po širokem kolovozu. Po približno 15 minutah lahkotne hoje se gozd konča, nas pa pot pripelje na manjši preval, kjer se nam priključita poti iz Podpeči in Jezera. Tu nadaljujemo levo ter po 2 minutah nadaljnje hoje prispemo na vrh Svete Ane, od koder se nam odpre lep pogled na Ljubljansko barje in okoliško hribovje.

Lokacija: https://goo.gl/CsG66m

Več o dogodku: http://www.svetzvoka.si/?p=663

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!