Logo MojaObčina.si

Brezovica

Deli
Kultura
OBČINA BREZOVICA
Avtor: Gašper Jamnik,

Koncert moje pesmi, moje sanje

Organizator: Tanja Zajc Zupan
Vstopnina: 15€

KONCERT MOJE PESMI, MOJE SANJE

 

KULTURNI DOM NOTRANJE GORICE – nedelja, 5. marec 2017, ob 18. uri

 

 

V počastitev dneva žena, bo v nedeljo, 5. marca 2017, ob 18. uri, v Kulturnem domu v Notranjih Goricah, koncert MOJE PESMI, MOJE SANJE.

 

Citrarka Tanja Zajc Zupan, pevec Rok Ferengja iz skupine Rok 'n' band, Stiški kvartet, pevka Teja Saksida, kitarist in kantavtor Sten Vrbek ter voditeljica Ana Zupan vabijo na čudovit večer evergreenov, filmske glasbe in duetov. Program je obarvan z ljubezensko tematiko ter z glasbo iz nostalgičnih filmov kot so: Edelweiss iz filma Moje pesmi, moje sanje, Prodajalka vijolic, Gardelin iz filma Petelinji zajtrk (v izvirniku poje Severina), Tretji človek … Izvedejo pa še pesmi iz slovenske in svetovne glasbene zakladnice: Prisluhni mi, Pepelka, Med iskrenimi ljudmi, Vse je lepše, ker te ljubim, Vem nekje živeti mora, Se še spomniš kje je najina pomlad, Jagode in čokolada, Pesem vseh ljudi, Malo miru (Nicole), Love Me Tender (Elvis Presley) …

 

Koncerti Moje pesmi, moje sanje je med publiko odlično sprejeto. Občinstvo je  navdušeno nad kakovostjo izvajalcev in izvrstno izbrano glasbo, ki se dotakne duše in razveseljuje srce in je lahko tudi lepo darilo za drage osebe. Vljudno vabljeni!    

 

PRODAJA VSTOPNIC: GOSTILNICA JEZERO, GOTILNA KAVČIČ, DRUŠTVO UPOKOJENCEV      BREZOVICA, VNANJE GORICE in NOTRANJE GORICE, KULTURNO DRUŠTVO JANEZ JALEN ter druga društva, info Tanja: 041 250 480.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!