Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
14°C
1°C
Oceni objavo

Celostne prometne strategije (CPS) - javne razprave

V Ljubljanski urbani regiji (LUR) smo z namenom, da Vam ponudimo še bolj kakovostne, učinkovite in raznolike načine mobilnosti ter obenem ohranimo regijo zeleno, čisto, dostopno in prijazno vsem, pristopili k izdelavi Celostne prometne strategije (CPS).

Pri oblikovanju CPS je za nas izredno pomembno Vaše sodelovanje, saj se kot pešci, kolesarji, uporabniki javnega potniškega prometa ali vozniki pogosto soočate z različnimi prometnimi izzivi, s svojim znanjem in izkušnjami pa lahko bistveno pripomorete k iskanju ustreznih rešitev.

Zato Vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na eni od javnih razprav in prispevate k boljšim rešitvam za prometne izzive, s katerimi se soočamo!

Termini in lokacije:
• 25. 9. 2018 ob 17. uri v Veliki sejni dvorani Občine Medvode, Cesta komandanta Staneta 12, Medvode;
• 26. 9. 2018 ob 17. uri v Knjižnici Domžale, Cesta talcev 4, Domžale;
• 27. 9. 2018 ob 17. uri v Dvorani Družbenega doma Grosuplje, Taborska cesta 1, Grosuplje;
3. 10. 2018 ob 17. uri v Modri dvorani Občine Brezovica, Podpeška cesta 2, Brezovica;
• 4. 10. 2018 ob 17. uri v Veliki sejni sobi Občine Litija, Jerebova ulica 14, Litija.

V okviru priprave Celostne prometne strategije Ljubljanske urbane regije (CPS LUR) smo v zadnjih mesecih uspešno izvedli 2 delavnici s ključnimi deležniki, intervjuje z župani občin LUR, pripravili smo analizo stanja, osnutek vizije in predlog ciljev. Naslednji korak so torej javne razprave, namenjene izbiri ukrepov, s katerimi bomo zastavljeno vizijo in operativne cilje uresničevali.

Ukrepe lahko podate tudi tudi preko spletne aplikacije na tej povezavi http://cpslur.projekti.si .

Od 19. 9. 2018 do 8. 10. 2018 lahko vnašate ukrepe, za katere menite, da bi doprinesli k še bolje urejenem prometu in raznovrstnejši ponudbi trajnostnih načinov mobilnosti v LUR.

Izkoristite priložnost in soodločajte o razvoju trajnostne mobilnosti v regiji.

Veselimo se srečanja z Vami!

Oglejte si tudi