Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
12°C
4°C
Oceni objavo

Poletni tabori v športnem parku Jama

Poletne počitnice se hitro bližajo in z njimi tudi športni tabori v Notranjih Goricah, ki jih organizira že 11. leto zapored ŠD Jama in KS Notranje Gorice.

 

V letošnjem letu so termini taborov sledeči:

1. Termin: ponedeljka, 9.7. do petka 13.7.2018

2. Termin: ponedeljka, 23.7. do petka 27.7.2018

3. Termin: ponedeljka, 30.7. do petka 3.8.2018

KJE?

Tabor bo potekal od 7.30 do 16.30 ure v Športnem parku v Jami v Notranjih Goricah (Podpeška c. 380, Notranje Gorice). Dostop tudi z avtobusom Mestnega potniškega prometa- linija 6B.

 

KDO?

Tabor je namenjen vsem deklicam in dečkom letnikom rojstva 2012 in starejšim. Bo učno-družabnega značaja – naučiti in uriti nove športne veščine in se tekmovalno v njih pomeriti… od vedno bolj popularne odbojke na mivki, roverčka, nogometa, kickballa, do rolanja, badmintona, gumitvista, med dvema ognjema, orientacijskem teku in družabnih iger ter enodnevnega izleta v Podpeč in vodno mesto Atlantis. Organizirane bodo tudi ustvarjalne delavnice: likovne, ročno – spretnostne, dramske in še mnoge druge. Tabor bo strokovno voden, strani vaditeljev, ki imajo ne tem področju že veliko

znanja in izkušenj.

 

CENA TABORA: 70 evrov za termin

V ceno je vključeno: malica, kosilo, vodenje tabora, najem igrišč in opreme, material za delavnice, spominsko darilo

Za tiste, ki bi radi tabor obiskali le nekaj dni pa je cena 15 evrov na dan (minimalno 3 dni) in doplačilo za izlet v Atlantis. Pri vključitvi dveh otrok (bratec in sestrica) hkrati na tabor, je cena za drugega otroka 65 evrov. Enaka cena velja tudi v kolikor se otrok odloči za več terminov.

 

KJE SE LAHKO VPIŠEM?

Prijave že potekajo, prijaviš pa se lahko po elektronski pošti na naslov: odbojkanamivkijama@gmail.com


Vse dodatne informacije dobite na tel. št. 031 763 875

med 8.00 in 14.00 uro. Lahko pa nam pišete na email naslov:

odbojkanamivkijama@gmail.com.

Oglejte si tudi