Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
5°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Nepovratna sredstva za okoljski projekt: spoznaj priložnost LIFE v decembru

Spoštovani,

za darilo ob koncu leta smo pripravili dva LIFE informativna dneva (13. in 14. december), na katerih boste lahko dobro spoznali nepovratna sredstva za okoljske projekte. Z nami bodo predstavniki ekip, ki že imajo izkušnje s pripravo in izvajanjem LIFE projektov, tako da vam bodo lahko ponudili informacije točno o tem, kar vas bo zanimalo.

S prijavitelji projektov, ki smo jim pomagali tudi v slovenski ekipi LIFE, smo Slovenijo uvrstili na drugo mesto v Evropski uniji po uspešnosti črpanja evropskih sredstev za okoljske projekte. Nekateri med njimi so se nam prvič pridružili prav na LIFE informativnem dnevu. Vabimo vas, da preverite, če lahko skupaj z vami Slovenijo v letu 2018 uvrstimo na prvo mesto pri črpanju nepovratnih sredstev za okoljske projekte.

Verjamemo, da se potencialni prijavitelji nahajajo tudi med vašimi kontakti, zato vas vljudno prosimo za posredovanje vabila po vaših komunikacijskih kanalih. S tem namenom prilagamo sliko, ki je primerna za objavo na vaši spletni strani in drugih omrežjih. Zelo vam bomo hvaležni, če nam boste pomagali opozoriti na zelene priložnosti med organizacije znotraj vaše občine.

Udeležba je brezplačna. Več informacij v priponki in na tej povezavi.

Vljudno vabljeni.
Ekipa LIFE Krepitev zmogljivosti

 

LIFE projektna ekipa
Ministrstvo za okolje in prostor
Dunajska 48
1000 Ljubljana
tel. 01 478 70 00
e-naslov: life.mop@gov.si
Tukaj lahko izveste več o LIFE-u.
Tukaj se lahko naročite na brezplačne LIFE novice.

Okolje potrebuje svoj LIFE!

 

Oglejte si tudi