Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

VABILO na posvet KGZS - Javne službe kmetijskega svetovanja

Spoštovani,

 

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije – Javna služba kmetijskega svetovanja letos organizira že 32. posvet Javne službe kmetijskega svetovanja. Z naslovom Strokovni izzivi v sodobnem kmetijstvu želimo spomniti na pomen strokovnega dela v kmetijstvu. Zavedamo se, da sta stroka in znanje tista dejavnika, ki sta v sodobnem kmetijstvu izredno pomembna in njun pomen se bo povečeval tudi v novem programskem obdobju. Predstavljene bodo novosti in nove tehnološke rešitve zadnjih let na področjih poljedelstva, vrtnarstva, travništva in pridelovanja krme, sadjarstva, vinogradništva, govedoreje, prašičereje, reje drobnice in predelave na kmetijah z uvodnim predavanjem o strateškem načrtovanju v kmetijstvu.

 

Posvet Javne službe kmetijskega svetovanja bo potekal v ponedeljek, 20. in torek, 21. novembra 2017, v kongresnem centru Thermana v Laškem, vsak dan z začetkom ob 9. uri.

 

Letošnji posvet bo poseben tudi zato, ker bomo prvič vzpostavili sodelovanje svetovalne službe v okviru KGZS s svetovalno službo Kmetijske gozdarske zbornice avstrijske Koroške iz Celovca. Temu bo namenjen drugi dan posveta, ko bomo poleg primerjav stanja v kmetijstvu v Sloveniji in Avstriji govorili tudi o primerljivosti obeh kmetijskih svetovalnih služb in metodah ter izzivih kmetijskega svetovanja v luči učinkovitih metod in digitalizacije.

 

Posvet bo zanimiv tako za kmete, predstavnike društev in organizacij, ki združujejo kmete, lokalne oblasti, javne zavode, kmetijske zadruge, izobraževalne organizacije in ostale institucije, delujoče v kmetijstvu.

 

V prilogi vam pošiljamo podroben program posveta, na posvet pa se lahko prijavite tudi TUKAJ.

 

 

 

Lep pozdrav,

 

 

 

 

Lep pozdrav,

 

KGZS

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije

Chamber of Agriculture and Forestry of Slovenia

****************************************************

Gospodinjska 6, 1000 Ljubljana

kgzs@kgzs.si

Tel.: 01 513 67 00

Fax: 01 513 66 50

Oglejte si tudi