Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Predstavitev čebelarskega turizma in aktivnosti ob praznovanjuu 1 . svetovnega dne čebečl - idelana prilika predstavitev v Celju

Spoštovani predstavniki lokalnih skupnosti, čebelarskih društev in čebelarskih turizmov,

 

ČZS in Celjski sejem sta letos pripravila posebno ponudbo za predstavitev lokalnih skupnosti v navezavi s čebelarskimi društvi in čebelarskimi turizmi na APISLOVENIJA v Celju.

Celjski sejem obišče okoli 5000 čebelarjev iz Slovenije in tujine in še okoli 20.000 obiskovalcev ostalih sejmov v tistem času.

 

Letos je čebelarsko leto in idealne trenutek, da se pokažemo kaj vse počnemo, da predstavimo čebelarske turizme, čebelarske poti, … in konec koncev predstavimo kaj vse bomo počeli ob praznovanju prvega Svetovnega dneva čebelarjev.

 

Že kar nekaj občin je potrdilo sodelovanje, vabimo še ostale , da skupaj pripravi mo edinstveno predstavitev čebelarskega turizma in ostalih s čebelarstvom povezanih aktivnosti v 2018 in tudi v bodoče.

 

Lep pozdrav,

 

Boštjan Noč, predsednik ČZS

www.facebook.com/bostjan.noc.1

 

Čebelarstvo je posebno poslanstvo, čebelarji smo ambasadorji zdravega načina življenja in skrbi za čisto okolje. Od naših čebel je odvisna vsak tretja žlica hrane na planetu …

 

Oglejte si tudi