Logo MojaObčina.si

Dobrova-Polhov Gradec

Deli
Avtor: Gasper Tominc,

Dobrodelna prireditev na Črnem Vrhu

V soboto, 7. aprila, se je na prireditvenem prostoru pred Domom krajanov na Črnem Vrhu zbralo veliko dobrotnikov, da bi pomagali naši sokrajanki Darji. Pred tremi leti je po tragični delovni nesreči ostala sama z dvema majhnima hčerkama. Izguba moža oz. očeta je popolnoma spremenila njihovo življenje. Odločili smo se, da našim pogumnim dekletom pomagamo ustvariti nov dom, da čimprej zaživijo skupaj v medsebojni ljubezni in povezanosti.
Sobota je bila kot nalašč za to, da priredimo lep glasbeni večer, ki so ga oblikovali mnogi nastopajoči. Med nami so bili ansambli Mladi godci, Razgled, Krimski lisjaki, nekdanji pevec ansambla bratov Poljanšek Filip Kranjec, solistke Nastja, Tanja in Nina, učenci POŠ Črni Vrh, MoPZ TD Briše ter domači mladinski in ženski pevski zbor KD Črni Vrh. Dekleta mladinskega pevskega zbora so s kratkimi skeči oblikovala povezovalni program.
Dobrota je kot zlata veriga, ki povezuje srčne ljudi. Takšna prireditev je dokaz, da zmoremo združiti moči in stopiti skupaj. Vsak od nas je del te zlate verige, ki je popestril in obogatil to prireditev. Dobrota rodi čudeže, prinaša srečo in zadovoljstvo, da smo naredili nekaj dobrega za sočloveka. Vsak dar, pa če je še tako majhen in iz srca, se nam v življenju velikokrat stoterno povrne. Dobrota znova rodi dobroto.
Ob tej priložnosti se najprej zahvaljujemo vsem, ki ste na kakršenkoli način pomagali pri pripravi prireditvenega prostora in organizaciji prireditve in pa seveda vsem nastopajočim, brez katerih naše prireditve sploh ne bi bilo. Hvala tudi vsem, ki ste nas prišli poslušat in darovali svoj dar, pa tudi tistim, ki ste prispevali v prostorih KS Črni Vrh. Upamo, da bomo s tem vsaj malo pomagali družini naše Darje, da bodo lažje premagale nenadomestljivo izgubo ljubljene osebe. Naj bo takšna prireditev za nas nov izziv za prihodnost, da bomo znali deliti dobroto z vsemi, ki potrebujejo našo pomoč, sočutje in ljubezen. Ljudje smo kot angeli z enim samim krilom, zato lahko letimo le, če ostanemo objeti. Hvala vsem za vaš objem srčnosti in sočutja.

 

Katja Skopec

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!