Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Dobrovci, Pograjci, Črnovršci, Šentjoščani ... vsi krajani, vaščani in občani!

Vabimo vas, da skupaj zgradimo prepoznavno destinacijsko znamko in učinkovit slogan, ki bosta predstavljala našo bogato in privlačno ponudbo, ji dodala potrebno vrednost, privabila želene obiskovalce ter se naselila v naših srcih. Ali kot je rekel dr. Andrej Pompe, ki bo naše delavnice vodil: »Znamka je lahko čustvena kot človek. Če postane takšna, potem se lažje vpleta v življenje, bolj je priljubljena in se globlje zasidra v srce.«

Znamko bomo snovali, ji dali želeno mesto in vrednost na treh skupnih srečanjih, ki bodo v Polhograjski graščini.

 

Na prvem srečanju, ki bo v četrtek, 15. novembra, (od 14. do 18. ure) bomo raziskovali vlogo in moč znamke ter poiskali vrednote in značilnosti naše okolice.
Drugo srečanje, v četrtek, 22. novembra, (od 14. do 18. ure) bomo namenili izboru znamke in njeni temeljni obljubi.

Na tretji četrtkovi delavnici 6. decembra (od 14. do 18. ure) pa bomo skupaj izbrali ključne usmeritve uporabe znamke in se seznanili z načinom njene uporabe na področju trženja.

 

Delavnice so brezplačne, obvezne so prijave, ki jih pošljite na naslov helena.cuk@dobrova-polhovgradec.si do 12. novembra. Za vse dodatne informacije lahko pokličete na 01 3601 800. Pridite in soustvarite našo in vašo prihodnost.


Občinska uprava

Oglejte si tudi