Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

5. sezona delavnic o zdravju

Oktobra se je začela že 5. sezona projekta Zdravje na vsakem koraku, v sklopu katerega bo občina Dobrova - Polhov Gradec za svoje občane pripravila kar dvanajst brezplačnih delavnic, predavanj, okroglih miz in predstavitev.

Zdravje je naše največje bogastvo, česar se moramo zavedati, dokler ga imamo. Če smo zdravi, smo polni navdiha. Zdravje plemeniti naš vsakdan ter prinaša nova spoznanja in doživetja, so zapisali v predstavitveni zgibanki, ki je dostopna na občinski spletni strani, v njej pa najdete tudi kratke predstavitve vseh dvanajstih dogodkov, ki so se ali pa se še bodo odvili v sklopu projekta. Z njim želi občina občanke in občane podučiti o zdravem življenjskem slogu, poudarja pa se posameznika, ki naj bi prevzel aktivno vlogo v procesu varovanja in krepitve zdravja.
Letos oktobra se je cikel delavnic začel, potekal pa bo vse do februarja prihodnje leto. Srečanja bodo vsak četrtek, z izjemo 11. delavnice, izmenoma v prostorih osnovne šole Polhov Gradec in na Dobrovi. Priložnosti, da se pestrim, zanimivim, predvsem pa poučnim srečanjem, ki ponujajo izobraževanje o kakovosti življenja, možnostih samopomoči in podpiranja zdravja ter druženje, zadovoljstvo, spodbudo, da preizkusite osnovno znanje in veščine, ter motivacijo, pridružite, je torej še kar nekaj. 30. novembra lahko sami izdelate božično-novoletno voščilnice. Ljudi še vedno najbolj razveseli voščilnica, ki jo prinese poštar, veselje in zadovoljstvo pa je še večje, če predstavlja pošiljateljevo ročno delo. Lepo vabljeni ob 18. uri v malo dvorano športne dvorane Dobrova.

 

npv

Oglejte si tudi