Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Podelili priznanja barjanec

V četrtek, 14. decembra zvečer je Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič praznovala osmo obletnico odprtja nove poslovne stavbe in že devetič po vrsti trem članom, najzaslužnejšim obrtnikom in podjetnikom podelila priznanja barjanec. Biti marljiv in pošten podjetnik je pomembno za obrtniško in širšo družbeno skupnost, kajti podjetniški uspeh je tesno povezan z njo. Barjanec je tudi spodbuda za vse, da vsakodnevno pomagajo drugim in se zavedajo svoje družbene odgovornosti. Le tako lahko hitreje in močneje dosegajo vedno nove cilje.


Priznanje barjanec lahko prejme samostojni podjetnik ali zakoniti zastopnik podjetja, če je ali je bil v tekočem ali preteklem letu aktivni član ali zakoniti zastopnik pravne osebe, ki je članica zbornice. Vsak član lahko dobi tako priznanje samo enkrat. Pri podelitvi priznanja barjanec se upoštevajo merila, kot so urejenost poslovnih prostorov, ugled obrtnika, tradicija in aktivno delovanje v širši skupnosti.

Priznanje barjanec so prejeli Janez Kupljenik, Klima instalacije Kupljenik, prezračevanje, klimatiziranje, prodaja, servis, iz Škofljice, Tilen Petrič, Avtomojster, trgovina in storitve, iz Ljubljane ter Peter Svete, kamnoseštvo Svete, iz Preserja. V nadaljevanju podrobneje predstavljamo nagrajence, ki so se z nesebičnim delom posebej izkazali tudi v okviru lokalne skupnosti.

 

Mag. Peter Grabner, sekretar OOZ Ljubljana Vič

Oglejte si tudi