Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Srečanje članov nad 80 let

Društvo upokojencev Polhov Gradec je po enem letu spet organiziralo srečanje najstarejših članic in članov društva, starejših od 80 let, in sicer v petek, 27. oktobra, v Pograjskem domu. Letnega srečanja se je udeležilo 41 članov. Za člane, ki so se želeli udeležiti srečanja, pa so bili brez prevoza, je poskrbela komisija za socialno skrbstvo. Vsakoletnega srečanja se udeležijo tudi člani te komisije, poverjeniki društva, predsednik, podpredsednik, tajnica in blagajničarka društva.
Vse zbrane je najprej pozdravil predsednik društva Marjan Plestenjak in vsem zaželel vsega dobrega, zdravja, lepih trenutkov in novega srečanja prihodnje leto. Srečanja članov nad 80 let res ne gre zamuditi! Tega si lahko prav vsak izmed nas samo želi. Predsednik komisije za socialno skrbstvo Jože Bizjan je prav tako pozdravil vse člane, se jim zahvalil za udeležbo in jim zaželel dobrega počutja. Povedal je tudi, da smo letos sprejeli medse 19 članov, ki so praznovali 80. jubilej. Pozdravom se je pridružila tudi tajnica društva, ki je obvestila prisotne, da bo pred dobrim kosilom malce kulturnega programa. Član Milan Košir s Črnega Vrha je tudi letos razveselil s svojo novo pesmijo z naslovom Setnica, Setnica - naša Snica. Pesem je prebrala blagajničarka društva Milena Pustovrh. Za izvirno pesem je prejel Milan Košir velik aplavz, tajnica društva Cecilija Jarc pa se mu je zahvalila in povedala, da bo pesem arhivirana pri komisiji za kulturo.

Petkovo popoldne je minilo ob prijetnem druženju, ki so si ga vsi prisotni zaželeli ponoviti. Predsednik komisije za socialno skrbstvo Jože Bizjan je ob odhodu podaril vsakemu članu pravi rdeči nagelj z željo o ponovnem srečanju prihodnje leto.


Cecilija Jarc

Oglejte si tudi