Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Vabilo na prednovoletno srečanje predstavnikov NVO osrednje Slovenije

December je čas namenjen srečevanju, druženju in povezovanju v sproščenem vzdušju zato Stičišče NVO osrednje Slovenije vabi nevladne organizacije (društva, zavode in ustanove) iz osrednjeslovenske regije na prednovoletno srečanje, ki bo v sredo, 13.12.2017 od 18. ure dalje, v gostišču Vrbinc, Peruzzijeva ulica 105, Ljubljana.

Srečanje bomo začeli skupaj s poznavalko družbenih omrežij in svetovalko za spletni marketing, Tamaro Langus, ki bo povedala kako lahko družbena omrežja (Facebook) izkoristite za promocijo vaše organizacije in dela, nato pa bo prilika za druženje in izmenjavo vtisov leta, ki se počasi poslavlja.

 

Ker je mesec obdarovanja si bomo medsebojno izmenjali darila. Vsi, ki se boste udeležili prednovoletnega srečanja s seboj prinesite darilo (v vrednosti ~ 5 €), ki naj predstavlja vašo nevladno organizacijo ali povezavo z njo.

 

Dogodek za nevladne organizacije je brezplačen. Da bo tudi prostora in hrane dovolj nam do 10.12.2017 sporočite koliko oseb iz vaše organizacije se bo udeležilo dogodka. Prvih 5 prijavljenih organizacij bo dobilo priložnost, da jim gostja pokomentira Facebook stran, predlaga novosti in poda ideje, zato skupaj s prijavo pošljite tudi povezavo do Facebook strani vaše organizacije.

 

Za več informacij in prijave smo vam na voljo na info@consulta.si ter na telefonu 01 3209 484.

Oglejte si tudi