Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
7°C
SOB.
24°C
7°C
Oceni objavo

Najava regionalega Kariernega sejma MojeDelo.com

Približuje se 2. Regionalni Karierni sejem MojeDelo.com in 5. Festival izobraževanja, dogodek, kjer boste v enem dnevu lahko opravili več intervjujev, kot bi jih sicer v celem letu!  V Celju , bodo zaposlitvene priložnosti ponujala številna priznana podjetja s Koroške, Savinjske in Zasavske regije, poleg podjetji pa se bodo predstavile številne izobraževalne institucije, ki bodo predstavljale svoje programe. Karierni dan vam bo ponudil tudi pestro ponudbo kariernih vsebin, predavanj in sodobne pristope k iskanju zaposlitve ali razvoju samostojne podjetniške poti. 
Rezervirajte sredo, 17. januar 2018, in naredite korak naprej v svoji karieri.

Celodnevno brezplačno dogajanje na Celjskem sejmišču bo sestavljeno iz predstavitve izobraževalnih ustanov, poklicev in podjetij, ki iščejo nove sodelavce. 
Karierni sejem je ena izmed aktivnih oblik iskanja zaposlitve. Gre za edinstveno priložnost, kjer lahko brez predhodnih selekcijskih postopkov opravite zaposlitveni razgovor z delodajalci, ki v tem trenutku zaposlujejo ali pa že sedaj načrtujejo, da bodo zaposlovali v naslednjih mesecih. Prav ste razumeli, razstavljavci so delodajalci, predstavljajo pa se obiskovalci, med katerimi pričakujemo tudi vas. Tako lahko v enem dnevu obiskovalci opravite več zaposlitvenih razgovorov, se neposredno pogovorite s tistimi, ki v podjetjih odločajo o zaposlovanju, se izognete pisanju prošenj ter dolgim selekcijskim postopkom.

Brezplačen spremljevalni program, ki vam ga ponuja letošnji Karierni sejem:

  1. Karierno svetovanje s svetovalci, ki vam bodo zaupali trike, da bo vaš CV deloval;
  2. Karierna predavanja, kjer boste s predavatelji spoznavali podjetja in principe iskanja zaposlitve;
  3. Brezplačno psihometrično testiranje, kjer lahko spoznate svoje močne in šibke kompetence;
  4. Foto kotiček, kjer boste dobili profesionalno fotografijo za vaš CV;

Naredite nov korak na svoji poklicni in karierni poti! Obiščite 2. Regionalni Karierni sejem MojeDelo.com in 5. Festival izobraževanja in spoznajte delodajalce, izobraževalne ustanove, sebe in svoje potenciale.

Karierni dan bo v sredo, 17. januarja 2018, med 10. in 18. uro na Celjskem sejmišču v Celju. 
Vstop in vse aktivnosti na sejmu so brezplačne!

 

>> Več na Kariernisejem.com

Oglejte si tudi