Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

3. Grubin memorial v Kranjski Gori

Letos bo Grubin memorial postregel s številnimi novostmi in presenečenji. Že zdaj je znano, da bodo tekmo odprli in se tako prvi po progi spustili župan Kranjske Gore, Janez Hrovat, legendarni hrvaški smučar Ivica Kostelič, Avstrijca Christian Mayer in Bernhard Knauss, Šved Johan Brolenius, na startu pa bodo seveda tudi številni slovenski smučarji in smučarke: Jure Košir, Tone Vogrinec, Rene Mlekuž, Urška Hrovat, Špela Pretnar, Alenka Dovžan, Mitja Dragšič, Matjaž Vrhovnik, Mitja Valenčič, …

 

Na snežni plaži pa se v spomin na Grubo obeta tudi super koncertni dogodek. Na oder sanjske Kranjske prihajajo DJ Ney, Gruba band (Bečo&co.), Tomi M (Siddharta), Alya, Grega Skočir (Big foot mama), Denis Porčič Chorchyp, Matjaž Jelen ter Bor Zuljan (Šank Rock), Trkaj, Rok n Band in številni drugi. Obeta se nam unikaten stik snega in rokenrola!

 

Bodite del 3. GRUBINEGA MEMORIALA, ta petek, 2. marca v KRANJSKI GORI.

 

POMAGAJMO DRUŽINI

Letos boste s svojo prisotnostjo pomagali 7 članski družini iz Radelj ob Dravi (bližina Dragovega doma), ki živi v težkih razmerah in pomoč še kako potrebuje. Celoten znesek od štartnin in donacij bo zbran v dobrodelni sklad za omenjeno družino.

ŠTARTNINA
- 15€ (predprijave on-line)
- 20€ na dan dogodka
- otroška smučarska karta 10€
- odrasla smučarska karta 15€

Smučarska karta velja tudi za nočno smuko na dan 2. marec. Vsak udeleženec dobi v dar spominsko majico "GRUBIN MEMORIAL" in zapestnico "Gruba 4ever".

 

PRIJAVI SE TUKAJ

 

V kolikor želite, lahko "ZA DRUŽINO" donirate tudi sami na spodnje podatke:

Zveza prijateljev mladine Ljubljena Moste Polje

Proletarska cesta 1

1000 Ljubljana

TRR: SI56 3300 0000 1303 865 (Addiko banka)

KODA: CHAR

NAMEN: HUMANITARNA POMOČ DRUŽINI

SKLIC: SI00 659 (sklic je NUJEN)

 

Se vidimo v "sanjski Kranjski"!

Oglejte si tudi