Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
4°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

18.Pokal občine Duplek in Memorial Milana Danka

V soboto 6.10.2018 smo organizirali 18. domači turnir ,upamo da še zadnjič v telovadnici A.M.Slomška Maribor . Udeležilo se ga je 293 tekmovalcev iz 33 klubov iz Slovenije, Avstrije, Bosne in Hrvaške v starostnih skupinah U10, U12, U15 in U18. Kategorija kadetov je štela uradno za slovenski pokal, Hkrati so se kadeti in kadetinje pomerili za memorial Milana Danka. Najboljša kadetinja je po odločitvi sodnikov postala Rozman Muha Manca JK Bežigrad v kategoriji do 63kg, najboljši kadet pa Klopčič Urh ŠD Gib Šiška v kategoriji do 66 kg. 

V skupni razvrstitvi 7. mesto JK Pula Istarski borac, 6.mesto JK Železničar, 5.mesto JK Branik Broker, 4. mesto Judo šola Maribor, 3.mesto JK Drava Ptuj, 2.mesto JK Olimpija ter 1.mesto JK Bežigrad.
Zahvala staršem za pomoč pri organizaciji tekme, G.Marin Jožetu in Ljudmili Merčnik za vodenje tekme, Anki za pomoč pri podelitvi in za hitro pomoč pri blazinah . Res hvala vsem klubom, ki ste se udeležili turnirja. Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, trgovine Jager Duplek, Špar, Triglav, Fotokopiranje Zdenka Koletnik...

Rezultati naših tekmovalcev :
Kategorija U10 : 
Alen Stres 3.mesto
Miha Magdič 5.mesto
Tomaž Korez 5.mesto
Nike Taja Peček 2.mesto
Nika Auda 2.mesto
Klara Mulec 5.mesto

Kategorija U12:
Vidovič Patrik 5.mesto
Grajfoner Niko 3.mesto
Kukovec Staša Alekseja 1.mesto

Kategorija U15:
Mulec Tilen 5.mesto
Anej Stres 7.mesto

Galerija slik:
1.del: https://photos.app.goo.gl/mbyCH7vySXXktMxr5
2.del: https://photos.app.goo.gl/tEkGRD9qVUcfQdYX8
Podelitev: https://photos.app.goo.gl/t9SADvzmfMYGRiGt5

Oglejte si tudi