Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Salona open 2018 Solin Hrvaški super cup

Judo klub Duplek se je v soboto 26.5.2018 udeležil močne tekme v mestu Solin Hrvaška Salona open oziroma Hrvaški super kup . Nastopilo je okoli 700 tekmovalvec iz 58 klubov iz 12 držav. Tekmovalo se je v petih starostnih kategorijah. Judo klub Duplek je nastopil v treh kategorijah U10, U12 ter U14.
V kategoriji U10 sta nastopili Nika Auda 5.mesto ter Elena Petrovič 7.mesto. Pri Eleni se je zgodil lapsus , ki se lahko zgodi samo pri hrvaških sodnikih. Po eni zgubljeni in nato eni dobljeni borbi se je Elena potegovala za bronasto medaljo v popravnih bojih., Bila je odlično na poti vendar jo je v tretji borbi hrvaški sodnik brez srca in judo etike do najmlajših borcev , Elena ima 8 let,  zaradi napačne elastike za spenjanje las in brez možnosti lete za zamenjavo izključil iz nadaljnega tekmovanja. Vsi smo bili brez besed da se kaj takšnega od sodnika sploh lahko zgodi v najmlajši kategoriji. 
V kategorij do U12 sta nastopila Niko Grajfoner 7.mesto ter Nil Škerbot 2.mesto. V kategoriji U14 je Nina Auda zasedla 4.mesto, Tilen Mulec 7.mesto  ter Lara Petrovič 3.mesto. Po končani tekmi smo se odšli kopat na Splitsko plažo , nato pa na sprehod po starem Splitu.
V nedeljo smo se zjutraj odpravili na otok Čiovo , kjer smo se naužili čistega morja ter se popoldan odpravili nazaj proti domu.  #teamduplek 


SLike iz Splita :

Oglejte si tudi