Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
5°C
PET.
17°C
3°C
Oceni objavo

Javni razpis za podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti na obmejnem problemskem območju

Obveščamo vas, da je MGRT objavilo Javni razpis za podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti na obmejnem problemskem območju.

 

Namen javnega razpisa je izboljšati konkurenčnost MSP s področja turizma, s spodbujanjem ukrepov za rabo obnovljivih virov energije in zmanjšanje rabe energije in snovi.

Razpis je odprt do 10.8.2018.

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje projektov za uvajanje ukrepov snovne in energetske učinkovitosti oziroma rabe obnovljivih virov, v MSP s področja turizma na obmejnem problemskem območju.

 

Prijavitelji oz. ciljne skupine so MSP, ki niso v javni lasti, ali fizične osebe, ki imajo status samostojnega podjetnika. Delovati morajo na področju turizma ter biti registrirani za eno od dejavnosti po Standardni klasifikaciji dejavnosti (SKD 2008): 55.100 Dejavnost hotelov in podobnih nastanitvenih obratov, 55.201 Počitniški domovi in letovišča, 55.203 Oddajanje zasebnih sob gostom, 55.204 Planinski domovi in mladinska prenočišča.

 

V Pomurju spadajo v upravičeno območje naslednje občine:  Apače, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Kuzma, Lendava, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci, Šalovci in Velika Polana.

Naprošamo vas, da posredujete vabilo naprej ciljnim skupinam, ki se nahajajo na območju vaše občine.

 

SABINA POTOČNIK MAGDIČ, strokovna sodelavka

 

 

Kardoševa 2, SI-9000 Murska Sobota

T: +386 (0)5 908 11 45

M:+386 (0)40 716 965

E: sabina.potocnik@rcms.si

Oglejte si tudi