Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

BREZPLAČNO DAVČNO IN RAČUNOVODSKO SVETOVANJE

OOZ GROSUPLJE v Domu obrtnikov organizira »BREZPLAČNO DAVČNO IN RAČUNOVODSKO SVETOVANJE« s Tadejo Bučar, svetovalko za podjetništvo, SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije, v petek, 21.9.2018, med 9.00 in 15.00 uro.

Podjetniki in podjetnice, potencialni podjetniki in obstoječi podjetniki: 
• razmišljate o samostojni poslovni poti, o odprtju podjetja, mogoče družbe z omejeno odgovornostjo, o registraciji samostojnega podjetnika, mogoče o popoldancu?
• vas zanima sistem normirancev? 
• niste popolnoma prepričani ali pravilno obračunavate davek na dodano vrednost v povezavi s transakcijami doma in v tujini oz. s tujimi kupci in dobavitelji?
• imate vprašanja povezana s prenosom podjetja na naslednike? 
• se želite prepričati, da pravilno obračunavate boniteto zaposlenim?
• želite pravilno poknjižiti transakcije v poslovne knjige?

V kolikor imate tovrstna davčna in računovodska vprašanja, vabljeni v petek, 21.9.2018, med 9:00 in 15:00 uro, v Dom obrtnikov v Grosupljem na individualni posvet s Tadejo Bučar, specialistko za davke in računovodstvo, zaposleno v svetovalnem centru OZS ter svetovalko za podjetništvo, SPOT* Svetovanje Osrednjeslovenske regije.

Na posvet, ki bo za vas popolnoma brezplačen, saj je projekt SPOT v celoti financiran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT-a Slovenije, javne agencije, se prijavite najkasneje do 19.9.2018 na ooz.grosuplje@ozs.si ali pokličite 01 786 51 30 (Janez Bajt, sekretar OOZ Grosuplje). Pogovor s svetovalko bo trajal do največ 30 min in vas v ničemer ne obvezuje. Število mest je omejeno, zato pohitite z rezervacijo termina.

Tadeja Bučar je revizorka Slovenskega inštituta za revizijo z več kot 25 letnimi delovnimi izkušnjami s področja računovodstva in davčnega svetovanja, pri čemer je glavnino delovnih izkušenj pridobila v revizijski hiši KPMG Slovenija d.o.o.

Oglejte si tudi