Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

6. smučarski sejem Grosuplje

Zavod Drevored skupaj z gostiteljem Pupa-pubom organizira že 6. sejem rabljene zimske športne opreme. Lahko boste kupili in prodali rabljeno opremo za vse vrste zimskih športov: smuči (samo tiste z stranskim lokom) in vse kar sodi zraven, pa sanke, borde, drsalke, bobe, čelade … skratka vse, razen tekstilnih artiklov.

Sejem rabljene zimske športne opreme bo v soboto, 25. 11. 2017, od 9h do 14h, 
pred lokalom Pupa-pub, Taborska 13, Grosuplje
Opremo za prodajo na sejmu sprejemamo od 8.00 do 11.30.

Sejem bo potekal po principu komisijske prodaje. To pomeni, da opremo, ki jo želite prodati, prinesete na sejem, kjer ji boste sami ali skupaj z našim strokovnim športnim sodelavcem določili primerno prodajno ceno. Vse ostale skrbi lahko prepustite nam. Vsak izdelek bo ob prevzemu opremljen z vašo šifro. Ob zaključku sejma se bo naredil pregled prodanih artiklov in obračun kupnine. Organizacijska provizija za prodano opremo je 20%.

 

Sprejem opreme bo potekal od 8. do 11.30 ure, vračilo in obračun pa po zaključku sejma – od 15. do 16. ure.

 

Če svojo opremo s seznamom predhodno prijavite do petka, 24. 11. 2017do 12h, si zagotovite nižjo, 15% provizijo. Popis opreme pošljite na info@drevored.si. Popis za posamezne artikle naj vsebuje:

  • naziv artikla (npr. smuči, sm. čevlji, drsalke …)
  • blagovna znamka (npr. Elan, Alpina …)
  • dolžina (smuči, sm. palice …), velikost (sm. čevlji, drsalke …)
  • cena
Na pobudo bralcev bomo sprejemali tudi opremo, ki jo želite podariti. Izkupiček od prodaje te opreme bo šel na račun Fundacije Drevored, ki bo sredstva  porabila v dobrodelne namene. Podarjeno opremo, ki je ne bomo uspeli prodati, bomo podarili tistim, ki jo potrebujejo.

Lansko leto smo v prodajo sprejeli kar 600 artiklov, skoraj polovico smo jih tudi prodali. Ugotavljamo, da je največ povpraševanja po kvalitetni športni opremi srednjega cenovnega razreda, redkeje se proda oprema slabše kvalitete, pa čeprav je cenovno veliko dostopnejša.

Oglejte si tudi