Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Občinske novice

  • Sofinanciranje prireditev in izobraževanj v Občini Horjul leta 2018
  • V preteklem letu je Občina Horjul preko javnega razpisa za sofinanciranje prireditev podprla izvedbo kar 19 različnih prireditev, izobraževanj in delavnic, ki so se odvijale na območju občine in temu namenila 2.820 evrov. S tem je občina podprla kulturne, turistične, športne, izobraževalne, kmetijske in humanitarne dejavnosti, ki so se odvijale na območju celotne občine in niso bile sofinancirane iz drugih sredstev občinskega proračuna. Ker je odziv organizatorjev in udeležencev teh prireditev zelo pozitiven, bo občina s sofinanciranjem nadaljevala in tudi letos namenila 3.000 evrov za sofinanciranje prireditev in izobraževanj. Razpis je od 17. januarja objavljen na spletni strani Občine Horjul www.horjul.si, kjer si vsi zainteresirani lahko ogledate vse pogoje in obrazce za kandidiranje. Razpis bo odprt do porabe sredstev oz. najdlje do 1. decembra letos.

    • Javni razpis za sofinanciranje športa v občini

    Občina Horjul je konec januarja na svoji spletni strani www.horjul.si objavila Javni razpis za sofinanciranje izvajanja športnih vsebin na območju Občine Horjul leta 2018. Za sofinanciranje je razpisanih 16.000 evrov in 7,5 ure brezplačnega koriščenja dvorane v Športnem parku Horjul. Vse informacije o razpisu, razpisno dokumentacijo in obrazce lahko dobite na občinski spletni strani, na telefonski številki 01 7591 123 (Urška Marolt) ali preko elektronske pošte urska.marolt@horjul.si. Razpis bo odprt do 1. marca letos do 9.00. Upoštevale se bodo samo vloge, ki bodo do tega datuma in ure prispele na občino. Lani je bilo preko občinskega javnega razpisa vsem društvom in zavodu na območju Občine Horjul razdeljenih 14.690,34 evra ter 7,5 ure brezplačnega koriščenja dvorane v Športnem parku Horjul. Na razpis se je prijavilo šest izvajalcev športnih programov, ki delujejo na območju občine.

    •  Javni razpis za sofinanciranje delovanja upokojencev v letu 2018

    Občina Horjul je na svoji spletni strani www.horjul.si 17. januarja objavila tudi Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti društev upokojencev v Občini Horjul leta 2018. Predmet razpisa je sofinanciranje delovanja društev upokojencev, ki se izvajajo v Občini Horjul. Z razpisom se sofinancira redna dejavnost društva ter prevoz na eno strokovno ekskurzijo na leto za vsako društvo. Na voljo je 1.000 evrov. Javni razpis bo odprt do 19. februarja do 10. ure. Dodatne informacije dobite na el. naslovu urska.marolt@horjul.si oz. po telefonu 01 75 91 123 (Urška Marolt).

     

Oglejte si tudi