Logo MojaObčina.si

Ig

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Roman Povše,

Seminar za zdravo, srečno in uspešno življenje

Organizator: Turistično društvo Kurešček

Vabim vas na predavanje z naslovom "Kako zaščititi svoje biopolje", ki bo v sredo 4. oktobra. 2017 ob 19.00 v Kulturni dvorani Golo. Z nami bo znani slovenski inovator in izumitelj Vili Poznik in njegov sodelavec Vinko Žgajnar.

Vili Poznik je inovator, raziskovalec in avtor, ki se lahko pohvali z izjemnimi dosežki mednarodne veljave na področju  izboljšanja kakovosti našega življenja. Vse njegove iznajdbe temeljijo na izboljšanju počutja in zdravja ter energetskega stanje organizma. Inovacije posegajo predvsem na področje kakovosti vode, zraka, hrane in okolja.

 Pri uresničevanju svojih izumov sodeluje z bolnišnicami, kliničnimi centri in univerzami ter z znanstveniki iz različnih strok doma in v tujini.

 Na predavanju nam bosta Vili Poznik in Vinko Žgajnar praktično predstavila, kako vplivajo negativni učinki industrije in okolja na vodo in hrano ter posledično na naš organizem in kako se tem negativnim učinkom lahko izognemo.

 Za tehnologijo, ki jo izvaja Vili Poznik in ima osnove v kvantni fiziki pravijo, da je tehnologija tretjega tisočletja. Pridite na predavanje in spoznajte tehnologijo prihodnosti že sedaj.

Prisrčno vabljeni!

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!