Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v Ivančni Gorici od 16. do 18. marca 2018

Prihajajoči vikend bo v občini Ivančna Gorica zaznamovan s številnimi prireditvami, na katere ste vljudno vabljeni.

Gledališka skupina Zagradec vabi na ogled komedije z naslovom Zagraška mama, avtorice Dragice Šteh, ki bo v petek, 16. marca, ob 19. uri v dvorani gasilskega doma Višnja Gora. Igra je primerna tudi za otroke. Vabljeni vsi na dvourno dozo smeha.

V soboto, 17. marca 2018, med 8. in 13. uro, Turistično društvo Zagradec prireja Gregorjev sejem, na ploščadi pred trgovino Kmetijske zadruge v Zagradcu. Na sejmu bodo predstavljene različne stare obrti ter ustvarjalci iz zagraškega okoliša. Na izbiro bodo tudi sadike sadnega drevja. V organizaciji KORK Zagradec bodo na voljo brezplačne meritve krvnega sladkorja in pritiska.

Dobrote z vasi pa v soboto dopoldan odpirajo trgovino v Šentvidu pri Stični. Vljudno vabljeni na otvoritev mesnice in trgovine, ki bo že prej omenjeno v soboto, 17. marca 2018, ob 9. uri, v Šentvidu pri Stični. Ob degustaciji in zvokih domače glasbe bo predstavljena bogata izbira mesa in mesnih dobrot.

Vokalna skupina Šentviški slavčki letos praznuje 30 let uspešnega delovanja. Ob tej priložnosti vabi na slavnostni koncert, ki bo potekal v soboto 17. marca ob 19. uri, v dvorani župnijskega doma v Šentvidu pri Stični. Pevskemu popotovanju s Šentviškimi slavčki se bodo pridružili tudi gostje: skupina Grossupi, Mladinski pevski zbor OŠ Ferda Vesela Šentvid pri stični, Ansambel Povratniki in pevec Ivan Hudnik.

Vabljeni na lokalni rokometni derbi med ekipami RK SVIŠ Ivančna Gorica in ekipo Rokometnega kluba Grosuplje. Tekma se bo odvijala v soboto, 17. marca 2018, ob 19. uri, v Športni dvorani Osnovne šole Stična.

Literarna skupina Kulturnega društva Ambrus vabi v soboto, 17. marca 2018, ob 19. uri, na Literarni večer s Carmen L. Oven in njenimi Tihotapci miru. Vljudno vabljeni v soboto v kulturni dom Ambrus.

Lepo vabljeni tudi na ogled predstave Kifeljci, v izvedbi dramske skupine Neptun iz Polhovega Gradca, ki bo v soboto, 17. marca, ob 19.30 v Domu krajanov Temenica.

Pevci ljudskih pesmi in godci ljudskih viž Studenček pa vabijo na koncert z gosti »Naj ljudska pesem pove«. Koncert bo v nedeljo, 18. marca 2018, ob 16. uri, v Kulturnem domu Ivančna Gorica.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi