Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Asfalterska dela po občini v polnem teku

V občini Ivančna Gorica so nadaljujejo asfalterska dela, ki potekajo v sklopu investicijskega vzdrževanja in gradnjo občinskih cest za leto 2018. Pogodba je bila v preteklih mesecih sklenjena z izbranim izvajalcem Trgograd d.o.o. iz Litije.

V poletnih mesecih je bilo asfaltiranih že kar nekaj odsekov. Naj omenimo le nekatere večje odseke cest, in sicer: Turnherjeva ulica v Višnji Gori, cesta Krka – Gradiček, cesta Višnja Gora – Žabjek, cesta Breg – Radohova vas ter dva manjša odseka cest na Mleščevem in Višnjah pri Ambrusu.

Od avgusta dalje so se na Debelem hribu v Krajevni skupnosti Temenica izvajala pripravljalna in utrditvena dela za asfaltiranje odseka ceste, ki pelje po vinskih goricah v dolžini cca 750 metrov. Pripravo je izvajala tamkajšnja krajevna skupnost v sodelovanju s krajani Debelega hriba, asfaltiranje pa je bilo izvedeno v sklopu občinskega izvajalca.

Asfaltiranje se je nadaljevalo tudi v minulem tednu, kjer so se asfaltirali trije odseki v Malem Globokem v skupni dolžini približno 300 metrov, odsek ceste Sad – Rdeči Kal v dolžini 290 metrov in preplastitev ceste v vasi Vrh pri Višnji Gori. Tu se je asfaltiralo vse od gasilskega doma do Izletniškega turizma Habjan, v dolžini dobrega kilometra.

Oglejte si tudi