Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

Deli
Občina Ivančna Gorica
Avtor: Novice Občine,

Napovednik dogodkov v Ivančni Gorici od 25. do 28. januarja 2018

Zadnji vikend v januarju bo v občini Ivančna Gorica potekal v znamenju občnih zborov naših društev, uprizoritve komedije in današnje predstavitve kmetijske mehanizacije v Radohovi vasi. Vabljeni!
Danes v četrtek, 25. januarja 2018, s pričetkom ob 10. uri, je pred trgovino Kmetijske zadruge Stična v Radohovi vasi, na ogled predstavitev kmetijske mehanizacije strojev SIP, Gorenc, Tajfun in Ino Brežice.

Gledališče pod mostom iz Velike Loke pri Grosupljem vas v petek, 26. januarja 2018, ob 19. uri, vabi v prostore Kulturnega doma Muljava, kjer bodo uprizorili komedijo Dario Foa: Niti tat ne more pošteno krasti.
Prostovoljno gasilsko društvo Višnja Gora vabi svoje člane na 143. redni občni zbor društva, ki bo potekal v petek, 26. januarja 2018, ob 18.30 uri, v prostorih gasilskega doma Višnja Gora.

Dan kasneje v soboto, 27. januarja 2018, ob 18. uri, pa Planinsko društvo Polž vabi na redni občni zbor društva in obeležitev 20. obletnice delovanja društva. Na svečanosti, v prostorih gasilskega doma Višnja Gora, bodo slavnostno razvili prapor in predstavili zbornik ob jubileju društva.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi