Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica od 26. do 28. maja 2018

Prihajajoči dnevi bodo v občini Ivančna Gorica zaznamovani s številnimi prireditvami, na katere ste vljudno vabljeni.

Ženski in pevski zbor Vidovo prireja koncert ob 50 – letnici delovanja. Slavnostni koncert bo potekal v soboto, 26. maja 2018, ob 20. uri, v Domu kulture v Šentvidu pri Stični.

Kulturno športno društvo Dob vabi na 3. kmečke igre, ki se bodo odvijale za gasilskim domom v Dobu v nedeljo, 27. maja 2018, s pričetkom ob 11. uri za otroke in ob 14. uri z igrami za odrasle. Za dobro voljo bodo poskrbeli člani ansambla Hec.

Kajak Kanu Klub Krka vabi na 42. spust po reki Krki, ki bo potekal v nedeljo, 27. maja 2018, ob 11. uri. Po končanem spustu sledi povratek v vas Krka kjer, vas čaka kajakaški piknik in podelitev priznanj. Startnina je 15 EUR.

ZD Ivančna Gorica in Podružnična šola Zagradec vabita na "SVITOV DOGODEK", ki se bo pričel v ponedeljek, 28. maja 2018, ob 14. uri, z likovno razstavo učencev PŠ Zagradec na temo zdrav življenjski slog: sprehod skozi model črevesja. Prireditev se bo nadaljevala ob 17. uri z zaključno prireditvijo s pestrim programom. Nastopili bodo učenci PŠ Zagradec, ansambel Divja kri, pevci in godci ljudskih pesmi Studenček in ambasadorka programa SVIT, gospa Marija Hrvatin.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi