Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Norčavi pust na Sokolski v Ivančni Gorici

Pustna povorka v Ivančni Gorici bo kmalu zopet ogrela srca in preganjala zimo! Občina Ivančna Gorica in Zavod Prijetno domače v sodelovanju z organizatorjem Tržnice Ivančna Gorica, Zvezo kulturnih društev Ivančna Gorica in Plesnim klubom Guapa, vabijo na letošnjo PUSTNO POVORKO NA SOKOLSKI V IVANČNI GORICI, ki bo potekala na pustno soboto, 10. februarja 2018, ob 10. uri.

Pevci, gledališčniki, plesalci, likovni ustvarjalci, športniki, turistična društva, gasilska društva, vrtci, šolski razredi, poslovni kolektivi, skratka vsi ljudje dobre volje in vseh starosti vabljeni, da se pridružite veselemu pustovanju, bodisi kot skupinska ali posamezna maska. Še posebej vabljene tudi družinske maske. Najboljše maske po izboru komisije bodo prejele denarne in praktične nagrade!

Pustno rajanje bo spremljal zabaven spremljevalni program z animacijami za otroke in gostinsko ponudbo, pridih pusta pa bodo pričarali tudi ponudniki na sobotni tržnici. Informacije in obvezne prijave skupinskih mask potekajo na telefonski številki 041 437 382 ali e-naslovu turizem@ivancna-gorica.si.

Vabljeni na pustno rajanje v Ivančno Gorico!

Oglejte si tudi