Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

To sredo se v Ivančni Gorici obeta rokometni spektakel - prihajajo državni prvaki Celjani

Poleg tekem državnega prvenstva naša članska ekipa tekmuje tudi v pokalnem tekmovanju, kjer jo, po zmagi v prvem krogu proti Šmartnemu, tokrat čaka dvoboj proti državnim prvakom Celjanom.

Celjani so udeleženci Lige prvakov ter SEHA lige in so aktualni državni prvaki. V našo dvorano tako prihajajo slovenski reprezentanti Borut Mačkovšek, Žiga Mlakar, Urban Lesjak, ...

Tekma za obe ekipi prihaja sicer ob nepravem času (težave s poškodbami), a se kljub temu obeta odličen rokometni spektakel tako za gledalce kot rokometaše same. Čeprav so Celjani branilci pokalnega naslova, bodo naši fantje šli maksimalno v boj za vsako žogo.

Trener Aleksander Polak od prevzema mesta glavnega trenerja še ne pozna poraza, saj je na šestih tekmah dosegel prav toliko zmag, si želi lepo tekmo in seveda, da jo njegovi varovanci odnesejo brez poškodb: "Vsekakor bo lepo v Ivančni Gorici gostiti ekipo kot je Celje. Verjamem da bodo gledalci priši na svoj račun in videli lepo rokometno predstavo. Na nas je da se poskusimo kar najbolje zoperstaviti nasprotniku, predvsem pa si želim da tekmo končamo brez novih poškodb, saj nas že v soboto čaka nova zelo pomembna tekma. Vabim vse naše navijače da pridejo v čim večjem številu in da skupaj napravimo pravi rokometni praznik."

Te tekme se veseli tudi naš vratar Domen Škorc, ki produkt celjske rokometne šole, letos pa navdušuje v našem dresu. "Kot že rečeno, v Ivančno Gorico prihaja ekipa Celja. Moj matični klub in državni prvak in zagotovo bo privilegij ter naboj igrati proti njim.V tekmo gremo brez pritiska, vsekakor pa ne brez boja, saj igramo doma pred svojimi navijači .Mi se bomo potrudili, da naredimo dobro tekmo in vzdušje. Na koncu pa bomo videli kakšen bo rezultat."

Dvoboj 1/16 finala pokala Slovenije bo to sredo, 29.11.2017 s pričetkom ob 19.00. Dvoboj ob v športni dvorani OŠ Stična. 

 

Sponzor tekme je podjetje Armex - čistilnenaprave-deževnica.si - Armex - odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Armex Armature

Oglejte si tudi