Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

Deli
Avtor: Franc Fitz Murgelj,

Tretje mesto za Mestno kopališče Višnja Gora

Mestno kopališče Višnja Gora je v letošnji akciji izbora "Naj kopališče", v okviru katere poslušalke in poslušalci več radijskih postaj že 27 let zapored izbirajo najbolj priljubljena kopališča v Sloveniji, v kategoriji letnih kopališč, prejelo odlično, tretje mesto. V izboru je v šestih kategorijah sodelovalo 84 kopališč.

V kategoriji letnih kopališč se je za lovoriko potegovalo 14 kopališč, kopalci pa so največ glasov namenili Letnemu kopališču Celje, na drugo mesto se je uvrstila Laguna Mestna plaža Ljubljana in na tretje Mestno kopališče Višnja Gora.

Glasovanje je potekalo na spletni strani www.najkopalisce.si, kjer so tudi zapisane ključne informacije o vseh sodelujočih kopališčih. Slednja so bila razdeljena v šest kategorij, in sicer mala, srednja in velika termalna kopališča, letna in naravna kopališča ter pokrita bazenska kopališča. Letos je bilo veliko število glasovnic oddanih tudi na samih kopališčih.

Ta izjemni rezultat smo dosegli skupaj z našimi sodelavci in partnerji ter seveda obiskovalci. Zelo smo ponosni, saj priznanje potrjuje, da delamo dobro. V naslednji sezoni bomo svojo ponudbo še nadgradili, do takrat pa vabljeni na prijetno razvajanje v našo kavarno. Medtem pa nas seveda spremljajte tudi na naši spletni strani in Facebook profilu. 

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!