Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

V petek v športni dvorani 6. izvedba dobrodelnega dogodka Rokometno srce

Ta petek bo v naši dvorani OŠ Stična odvijala že šesta izvedba tradicionalne dobrodelne tekma Rokometno srce, kjer pobudniki  (naš  članski trener) Aleksander Polak,  Gašper Mamilovič (trener mlajših selekcij RK SVIŠ) in Jure Ceglar (naš nekdanji igralec) zbirajo prispevke za letovanje otrok iz občine Ivančna Gorica na Debelen Rtiču.

Tradicionalni dogodek s humantirano noto bo potekal v petek 22. decembra takoj po koncu svečanosti ob dnevu samostojnosti in enotnosti s podelitvijo priznanj športnikom občine Ivančna Gorica za leto 2017. Slednja svečanost pa se bo pričela ob 18. uri, po koncu pa sledi rokometna tekma, kjer se  bodo m ed sabopomerili zdajšnji in nekdanji člani SVIŠ-a.

Eden izmed pobudnikov, Gašper Mamilovič,  sicer tudi naš trener mlajših selekcij, si tako kot vsako leto želi … “združiti prijetno s koristnim. Druženje starih prijateljev, ki ima tudi tradicionalno dobrodelno noto. Upam, da zberemo čimveč denarja za ljudi, ki to res potrebujejo.”

Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, športa ali vsi ostali, ki bi želeli pomagati. Otroci bodo vsakega vašega prispevka izredno veseli. 

RK SVIŠ Ivančna Gorica




Oglejte si tudi