Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

Tečaji in delavnice
Avtor: Ooz Nova Gorica Ooz Nova Gorica,

Male spremembe v prehrani, veliki koraki k zdravju

V sklopu delavnic za PROMOCIJO ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU vabimo na 3.delavnico z naslovom
"Male spremembe v prehrani, veliki koraki k zdravju"
Fakulteta za vede o zdravju Univerze na Primorskem v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Nova Gorica, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Društvom za ergonomijo in Mestno občino Nova Gorica organizira serijo delavnic z naslovom Interdisciplinarna preventivna skrb za zdravje delavca v mikro in malih podjetjih Primorske. 
Skrb za zdravje in zadovoljstvo delavcev je pomemben korak k uspešnosti posameznih organizacij in posledično za zdravje in zadovoljstvo ljudi v regiji, kjer organizacije delujejo. S proaktivnim ukrepanjem na tem področju lahko prispevamo k izboljšanju zdravstvenih, ekonomskih in socialnih kazalcev na ravni organizacije, regije in države.
Predstavljeni bodo praktični primeri hitrih in kakovostnih obrokov ter finančni pogled na zdravo prehrano. Spodbudili bomo kritično razmišljanje o informacijah iz revij, televizije ali spleta ter izpostavili tudi čustveni pogled na hranjenje in vpliv spremembe prehranjevanja na vse člane družine. Nenazadnje bomo v skupni diskusiji obdelali tudi tisto kar iz področja prehrane zanima prav vas. 

Več informacij o delavnici dobite na naši spletni strani: http://www.ooz-novagorica.si/dogodki

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!